מתפרה לתיקוני גג ברזנט לגיפים ורכבי שטח פתוחים 0522-509531

רוצה לפרסם מוצר או שרות? זו ההזדמנות!

המנהלים: lior, חבר הנהלת המועדון

מתפרה לתיקוני גג ברזנט לגיפים ורכבי שטח פתוחים 0522-509531

הודעהעל ידי מתפרת ברזנט לרכבי שטח » ג' דצמבר 23, 2008 4:15 pm

תיקון גג ברזנט לגיפים ורכבי שטח פתוחים, חידוש שיפוץ ותיקון גג ברזנט , החלפת חלונות שקופים , ריץ רץ , תיקוני קרעים ונזילות ,אני מרמת גן ועובד בכל שעה כולל שישי שבת לפי תאום מראש . תיקונים לכל סוגי הברזנטים מכל סוגי הרכבים פגארו סיקס סופה ויטארה סמוראי ועוד... המתפרה ברמת גן 0522-509531

למכירה ברזנט לסוזוקי ויטארה 1200 שקל !

הטלפון שלי 0522-509531

בעלי גיפים פתוחים ורכבי שטח פתוחים
שימו לב כמה טיפים לשמירת גג הברזנט של הרכב שלכם

מאת מתפרה לברזנט, תיקוני תפירה לגגות ברזנט לרכבים פתוחים
0522-509531 מתפרה

1 יש למרוח על הברזנט שמן פעם בחודש , שמן מנועים רגיל באמצאות ספוג,אסור למרוח את השמן על החלונות השקופים ! אך ורק על הברזנט עצמו
2 יש לשמן באמצאות ספריי שימון את הריץ רץ כל פעם שפותחים או סורגים את הריץ רץ לשמן בספריי שימון צירים וכדומה
3 להימנע מלפרק את הברזנט מהרכב לזמן ממושך מכיוון שברגע שהברזנט לא מולבש על הרכב הוא מתחיל להתכווץ ואז קשה להחזירו למצבו הקודם, כאשר הברזנט מולבש על הרכב הוא נשאר מתוח וככה עדיף
4 אחרי כל טיול בשטח יש לנקות את הברזנט ולא להשאיר עליו בוץ ולכלוך אשר גורמים להתייבשות הברזנט
5 כמובן שכמה שהברזנט יהיה חשוף יותר לשמש ככה הוא נהרס ומתייבש , אז הימנעו מלחשוף את הברזנט מהשמש, עדיף להחנות את הרכב בצל

הטיפים נתנו ע"י מתפרה לתיקוני גג ברזנט לגיפים וקבריולט
תיקון גג ברזנט לגיפים ורכבי שטח פתוחים, חידוש שיפוץ ותיקון גג ברזנט , החלפת חלונות שקופים , ריץ רץ , תיקוני קרעים ונזילות ,אני מרמת גן ועובד בכל שעה כולל שישי שבת לפי תאום מראש . המתפרה ברמת גן 0522-509531
מתפרת ברזנט לרכבי שטח
ג'יפאי מתחיל (>25 הודעות)

חזור אל פורום פרסום

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים