זגגות רכב בני - רעננה

רוצה לפרסם מוצר או שרות? זו ההזדמנות!

המנהלים: lior, חבר הנהלת המועדון

זגגות רכב בני - רעננה

הודעהעל ידי היונימוג האדום » ה' פברואר 28, 2019 10:16 pm

לאחר סיום שיפוץ הסיקס נסעתי להרכיב שמשה קדמית חדשה .
לאחר סקר שוק החלטתי להתקין את השמשה אצל - זגגות רכב ציון ביהוד .
הבאתי לו את הג'יפ וגם גומיה מקורית חדשה .
אמר לי הבחור - עוד מעט אתעסק עם הג'יפ , לך תאכל משהו .
קפצתי לאכול וכשחזרתי - שומו שמיים )):Bow )):Bow , הבחור ניסה להרכיב את השמשה והצליח לקרוע לחלוטין את הגומי , אולם לא הצליח להתקין את השמשה .
מה עשה הבחור - החליט להדביק ( כמו ברכב חדש ) , בקיצור הדביק את השמשה עם חומר "מתאים" וליכלך הכל מסביב ( לקח לי יומיים לנקות - בערך ) .
בשלב החשבון ( ואני כבר כולי בוער :oops: :oops: ) ברוב חוצפתו דרש תוספת של 200 ש"ח על מה שסוכם - ההדבקה עולה יותר לדבריו .
במשך השנה האחרונה כל הזמן אני מעוניין להעיף את השמשה המגעילה הזאת ולתקן את המצב .
נזכרתי בזגגות האחים ברעננה - שלושה אחים ג'יפאים בנשמה ( דיפנדר , היילקס ופטרול ) שבעבר עשו לי עבודה מצויינת .
אתמול לאחר שביררתי שיש להם זמן לנושא הגעתי בצהריים ( בשנים האחרונות פרשו שני אחים ונשאר בני ) .
לאחר שראה את החורבן ולא האמין למראה עיניו אמר לי שזה ייקח זמן ושאני אלך , הוא יתקשר כשיהיה מוכן .
בשעה חמש ( לאחר שעדיין לא התקשר ) חזרתי אליו ואני רואה שני אנשים ( בני והעוזר שלו ) מפרקים מהג'יפ את השמשה החדשה שהתקינו , מה קרה ? אני שואל , בני עונה - מה אתה לא רואה שהיא לא יושבת טוב ? האמת - לי זה נראה בסדר .
בסופו של דבר - השמשה הורכבה ופורקה ארבע פעמים!!!! ובני השחיז את מסגרת החלון ( מסגרת חליפית - כנראה טייוונית ) , בפירוק האחרון הוא לקח סכין יפנית וחתך את הגומיה החדשה לכל אורך החזית - מה אתה עושה ?שאלתי , אני חייב לראות למה החלון לא יושב במאת האחוזים - השיב הבחור .
בקיצור היה צורך להשחיז עוד קצת ממסגרת החלון , לאחר כל השחזה כזאת הוא מרח ממרי חלודה .
רק בפעם החמישית ( לאחר ארבע!!!! שעות עבודה - שעה שבע בערב ) הוא היה מרוצה .
לגבי התשלום - לא שאלתי בהתחלה ולא סיכמתי דבר ( סמכתי עליו ) - היה הרבה יותר מהוגן .
ממש צדיק הבחור . (:2thmb (:2thmb (:2thmb .
ממליץ לכם בחום עליו .

אילן
להזדקן זו בחירה של הטבע , להתבגר זו כבר בחירה שלך ....
סמל אישי של המשתמש
היונימוג האדום
ג'יפאי מסוקס (< 900 הודעות)

חזור אל פורום פרסום

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 19 אורחים