עידכון- ניסיתי להחליף גומיית פעמון הגה. לה הצלחתי לשחרר את הפעמון ממוט ההגה (בדיעבד מסתבר שלציר תבת ההגה יש הערכה שלא איפשרה פרוק פשוט). נאלצתי לשחרר קצת את תיבת ההגה בכדי לשחרר אבל הבורג הפנימי שאין אלין גישה היה קצר והיא השתחררה לגמרי. נאלצתי לפרק תושבת הגה . נישארתי עם בורג שבור מחובר לשלדה. וציר תיבת הגה עם הארכה שצריך לחתוך . אני תקוע אני חייב גנרטור. משהו מכיר משהו מאזור הקריות שמוכן לעזור?
הי גל יש צופציק בהמשך מעבר לחלק המשונן בציר שיוצא מתיבת ההגה אורך 1-2 ס"מ שניכנס לפעמון מגביל את אפשרות הפרוק של הפעמון לכן הסתבכתי ולאחר הרכבה יג יל את תנועת מוט ההגה בפעמון. אסף מדובר ברתכת פשוטה ב600 שקלים.
אתה צודק אני עשיתי ברית לחתיכה הזו לא פעם, גם לא הבנתי מה יש בה כ"כ ,וגם כי בסופה אין כזה חלק,והתיבה מתאימה לcj גל, אבל אם מישהו יכול לתת הסבר יעודי לעורלה הזו?בבקשה
אני מתנצל בפני הנהלת פורום פשוט כל פעולה שמבוצעת ומתוארת בשיפוץ מסתבכת וגוררת דיון. הבנתי את ההגיון בדיון טכני בפורום טכני. אבל זה לא יאפשר תאורמשל תהליך השיפוץ. אולי אני אהיה יותר תמציתי בשרשור הזה. אבל אז זה לא יהיה תואם לסיפורו האמיתי של שמשון. סתם מבלבל את המוח משעמם לי.