המנהלים: lior, חבר הנהלת המועדון
asafp כתב:יוני שלום. קיבלת הרבה השראה במפגש הא? טוב התחלתי לפני המפגש אבל טוב להפגש. ולעניין: קודם כל, למענך ולמעננו התחל עם סעיפי הבטיחות.
ציינת הרבה נושאים קשורים כמו שיפוץ מערכת הגה, בלמים כמובן, תפוחים ובולג'וינטים, סידור תושבת הבולמים.
כל אלה-ראשונים! כך תוכל להגיע לאן שתרצה ולעצור שם...זה החלק המסובך עבורי שם אני מפחד לגעת
אח"כ כל השאר.
בזמן הזה של שיפוץ המערכות תוכל להזמין קיט שיפוץ לקרבורטור או לקנות מינוביץ או מנצרת, ולבוא לבאר שבע לערן - אני מזמין- לצפות במלאכת שיפוץ הקרבורטור. קניתי ואני מתכוון לנסות לבד או בליווי של ליאור אם יתאפשר
שמן דיפ', גיר, טרנספר זה אותו השמן. קנה כמה ליטרים -אתה יודע כמויות?- והחלף בכיף בבית. קניתי ואני מקווה בימים הקרובים לאזור אומץ ולהתחיל.
מסנן שמן: רשום את הדגם שלו או פרק אותו - יישפך קצת שמן, אז שים סמרטוט...- ולך לקנות. הסיבה היא שיש שתי הברגות כמעט זהות, מילימטרית ואינצ'ית וניתן "לאלץ" מסנן לא מתאים לעלות על הברגה לא מתאימה. הוא לא יישאר שם הרבה... קניתי את שניהם ואני אנסה
שמן מנוע- עשה חיפוש קל בפורום, בחר את הדעה והטענה שמתאימה לך ולך לקנות. יש כאן המלצות על מס' מותגים מלוות בהסברים משכנעים. קניתי ואני צריך כאמור אומץ
פלגים וחוטים,כנ"ל. קניתי ואמור להיות מטופל השאלה אם לא כדאי קודם לפתור את בעיית הקרטורטור -מנוע לא מכוון לא פוגע בפלגים או שזה עובד הפוך כאמור אני לומד תוך התהליך
ואז, הגעת לחלק המשמעותי- חשמל...
אבל עד אז כבר יהיו לך הרבה חברים כאן שיבואו לעזור. בדוק!
קוסמטיקה-לסוף!! אשתי לוחצת דווקא פה
בהנחה שמצב הבודי לא סופני שחבל להשקיע בו את פרק הזמן של החשמל וכל השיפצורים שבטח תרכיב.
איזו חפירה על הבוקר, יא אללה... חפירה זה תמיד עוזר
בהצלחה!
אסף
asafp כתב:מפלג מקורי או GM?
Sent from my GT-I9100T using Tapatalk 2
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 18 אורחים