היה היה 5, היה גם 6, ובאבולוציה כמו באבולציה...

כאן אתם מוזמנים לפרגן לג'יפ שלכם את הסיפור שלו.
זהו אינו פורום טכני אלא פורום של סיפורים על הג'יפים שלכם.

המנהלים: lior, חבר הנהלת המועדון

Re: היה היה 5, היה גם 6, ובאבולוציה כמו באבולציה...

הודעהעל ידי omrey » ד' דצמבר 12, 2012 4:21 pm

riko כתב:טוב שטיפלת בריצפה , זה מקום שמועד לפורענות מבחינת ריקבונות במיוחד אם היה שטיח מודבק .
אני בכל מקרה ממליץ לשייף את צבע הספריי השחור , ולצבוע את המתכת בהמרייט או כל צבע עליון חזק אחר
אם כבר הכל מפורק אז זה הזמן , צבע הספריי לא מומלץ לשימוש באופן כללי , אלא אם מדובר בחלקים קטנים למיניהם .
בהצלחה

היי ריקו,

מסכים עם כל מילה.
יחד עם זאת, שים לב שלא צבעתי את הספריי על הברזל אלא לפני כן צבעתי ביסוד אפור לברזל (במברשת) ורק עליו (ליופי) צבעתי בספריי.

אני אתקן את המקומות הקטנים שהצבע ירד (בגלל ההרכבה של הכסאות) בספריי המרייט ועל רוב הרצפה יפרסו שטיחי גומי שקניתי לפי מטר. אני לא מתכוון להדביק אותם, למעט אולי מאיזור הכנפיים והדלת האחורית, משום שאני רוצה נגישות לרצפה של הבודי (לבחינת הצטברויות של לכלוך ולחות) ולמען ניקיון מהיר גם של השטיחים וגם של רצפת הג'יפ.
omrey
ג'יפאי חובב (< 25 הודעות)

הודעהעל ידי omrey » ג' דצמבר 25, 2012 3:06 pm

טוב....

אז את יישור הקו סיימנו!

כולל החלפת מז"ש אחור, תושבות מנוע ועוד...

נשאר רק לחתוך והתאים את שטיחי הגומי שקניתי ולהתקין רדיו דיסק אבל... זה לא מה שעצר אותי ואת 007 לצאת לטיול שטח ראשון, אז קבלו אותו במלא הדרו בטיול בבקעת הירדן - נחל ייטב (ואת מי מזהים ברקע :shock: )
קבצים מצורפים
5.jpg
4.jpg
3.jpg
2.jpg
1.jpg
omrey

הודעהעל ידי omrey » ג' דצמבר 25, 2012 3:08 pm

עוד אחת ואחד שכבר סיים את ימיו ונתקלו בו בדרך....
קבצים מצורפים
7.jpg
6.jpg
omrey

הודעהעל ידי riko » ג' דצמבר 25, 2012 7:54 pm

היי ריקו,

מסכים עם כל מילה.
יחד עם זאת, שים לב שלא צבעתי את הספריי על הברזל אלא לפני כן צבעתי ביסוד אפור לברזל (במברשת) ורק עליו (ליופי) צבעתי בספריי.

אני אתקן את המקומות הקטנים שהצבע ירד (בגלל ההרכבה של הכסאות) בספריי המרייט ועל רוב הרצפה יפרסו שטיחי גומי שקניתי לפי מטר. אני לא מתכוון להדביק אותם, למעט אולי מאיזור הכנפיים והדלת האחורית, משום שאני רוצה נגישות לרצפה של הבודי (לבחינת הצטברויות של לכלוך ולחות) ולמען ניקיון מהיר גם של השטיחים וגם של רצפת הג'יפ.[/quote]

תשמע בקשר להצמדת השטיח לרצפה , אני קניתי מהאיביי איזה 50 יחידות של נעצי פלסטיק כאלה שניתנים לפירוק והרכבה , אתה יודע כמו שיש בהרבה רכבים בדיפוני הדלתות ובעוד מקומות
אני מתכוון להקיף את השטיח בכאלה ואז אני יוצר שטיח שמוצמד לרצפה ולא מטייל לי בגיפ , ומצד שני כשארצה לפרק אותו אני לוחץ על הפינים והם משתחררים . הכל עלה לי כמה דולרים בודדים .
זו לדעתי דרך טובה להצמיד את השטיח , חשבתי על רצועות סקווצ' ועוד פיחתרונות אחרים אבל זה הפיתרון הכי אלגנטי .
להלן קישור : http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid= ... &_from=R40

דרך אגב אחלה תמונות
!!!!! it's a cj8 , it's not for sale, build your own
סמל אישי של המשתמש
riko
סופר ג'יפאי (< 2000 הודעות)

הודעהעל ידי omrey » ה' אפריל 18, 2013 3:24 pm

riko כתב:תשמע בקשר להצמדת השטיח לרצפה , אני קניתי מהאיביי איזה 50 יחידות של נעצי פלסטיק כאלה שניתנים לפירוק והרכבה , אתה יודע כמו שיש בהרבה רכבים בדיפוני הדלתות ובעוד מקומות
אני מתכוון להקיף את השטיח בכאלה ואז אני יוצר שטיח שמוצמד לרצפה ולא מטייל לי בגיפ , ומצד שני כשארצה לפרק אותו אני לוחץ על הפינים והם משתחררים . הכל עלה לי כמה דולרים בודדים .
זו לדעתי דרך טובה להצמיד את השטיח , חשבתי על רצועות סקווצ' ועוד פיחתרונות אחרים אבל זה הפיתרון הכי אלגנטי .
להלן קישור : http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid= ... &_from=R40

דרך אגב אחלה תמונות

היי ריקו,

אמנם לאחר הרבה זמן אולם בעקבות נזק לא צפוי שנגרם לסרן האחורי (בעז"ה מחר נרכיב את הסרן החדש - דנה 44 הרחב שקניתי במקום ה- AMC) התעכבתי עם העבודה על השטיחים של הג'יפ.

עכשיו... נשאלת השאלה, האם הפתרון המוצע לעיל (להצמדת השטיח לרצפה) כרוך בניקוב חורים רבים ברצפת הג'יפ, כי קצת כואב הלב לחורר את הרצפה, לא???
omrey

הקודם

חזור אל סיפורי ג'יפים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים