ronygeva כתב:יפה לך
חוצ מעבודה נוספת על התאמות הוא לא יוסיף לך כלום.
שים לב על האזניים של המתאם ושל הקרבו הן עדינות!! ועם הזמן והוויברציןת יש נטיה לסדקים
ושברים,
עבודה בשיפועים רגועה וללא מחשבה נוספת כמו עם bbd
יחס cfm מעט יותר גדול מהbbd
פחות רגיש לאבק
אבל שורה תחתונה לא שווה את ההתאמות וההחלפה
עובדה שחזרתי הביתה לbbd והייתי מאושר
בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה
עצם העבודה היא המהות
מי שלא עובד לא לומד
מה שכן ,אתה מאד חרוץ כל הכבוד לאשתך!!!
רוני הקטע היפה זה שזה קרבורטור שעבר את כל ההתאמות למנוע סיקס , הוא מגיע עם מנגנון לכבל מצערת (משיכה תחתונה) , הדיזות מותאמות לפי הנתונים של המנוע שלי
הצו'ק מותאם למנוע סיקס , הכל עבר שינויים על מנת להרכיב ללא התעסקויות בכלל .
דרך אגב הפלטת אלומיניום זה ייצור עצמי של הבחור מארה"ב , חרוטה כמו שצריך , זה לא הפלטה השבירה
הנה קישור , תעיין בו :
http://www.ebay.com/itm/NEW-MotorCraft- ... 8a&vxp=mtrזו הסיבה שרכשתי ממנו את הקרבורטור - הכל מוכן להרכבה פיקס !
ממה שקראתי ושאלתי אנשים ה- bbd לא אופציה מבחינתי - זו בכל מקרה דעתי !
בקשר לאישתי - אין עליה -בלעדי הבנתה זה לא היה קורה - חוץ מזה שאין לה הרבה ברירה
משה סופה כתב:ריקו על הברך עצמה אי אפשר לשים פילטר?לכל אלה שלא רוצים פתוח או שנורקל...
מה הכוונה על הברך עצמה ? , כלומר על הפתח של הקרבורטור ? , בגדול אפשר להתקין פילטר עגול כזה שיושב על הפתח של הקרבורטור ,. אבל מי שרוצה להתחבר עם הבית פילטר המקורי , או שרוצה להשתמש בפילטרים של K&M או שרוצה לצאת עם שנורקל , אז הוא חייב איזה ברך יניקה שתתחבר לקרבורטור ואליה יהיה ניתן להתחבר עם צנרת וכ"ו .
לישי למשל בנה ברך כזו מקרבון , אני מצאתי את המוצר היפה הזה באיביי (הברך של הקדילק) שהוא במקרה גם מתאים פיקס לקרבורטור .
אם הייתי בן עשרים , ללא ספק שהייתי מתעסק בזה , אבל היום ממרומי גילי , להתחיל עסק חדש זה יותר מסובך ומורכב , נשאיר את זה כתחביב בכייף