הר חורשן.... הביס אותי(ארררר....)

כאן אתם מוזמנים לפרגן לג'יפ שלכם את הסיפור שלו.
זהו אינו פורום טכני אלא פורום של סיפורים על הג'יפים שלכם.

המנהלים: lior, חבר הנהלת המועדון

הר חורשן.... הביס אותי(ארררר....)

הודעהעל ידי haim510 » א' פברואר 10, 2008 1:06 am

ביום שישי (8.2.2008) בשעת צהריים מוקדמת החלטתי לנסוע עם חברים לחורשן יצאנו מאושרים ושמחים :D :lol: (הגיע גם אורח אופנוען שעם ג'יפ היה רק על דיונות....לא כיף :evil: )
התחלנו את המסלול בכל מיני עליות וירידות קלילות (יחסית) ואז זיהנו שאנחנו ליד עלייה שבסוף הקיץ ראינו שכמה פלסטיקים מנסים לעלות לחלקם הולך בקלות ולחלקם לא בכל אופן בזמנו ניסיתי את העלייה עוד לפני כל השינויים שבוצעו בג'יפ.... הכנסתי ראשון LOW ועלינו בלי כל קושי (באותו יום הבנתי מה ההבדל בין ה- JEEP לשאר הפלסטיקים :twisted: )
תמונהתמונה תמונה תמונה
בכל אופן חזרנו לעלייה אחרי מס' חודשים אחרי מזג האויר "הרגוע" שהיה בתק' האחרונה ומולנו ניצבת אותה הגברת בשינוי אדרת היום יש בוץ מדרגות יותר גבוהות עם סלעים חלקים מה שלא היה פעם שעברה... :shock: רק שהיום לצד כל מעבר קשה יש שביל לבעלי לב חלש כדי לעקוף(ואנחנו לא בעלי לב חלש :twisted: :twisted: :twisted: ) אז כמו פעם שעברה מכניס ראשון LOW ויאללה אודרוב מתחילים לעלות ...ההתחלה עוברת די בקלות עד שמגיעים למדרגה מחליקה מנסים פעם פעמיים ופעם שלישית בסוף הוחלט להוריד מטען עודף...
תמונה תמונה
מדרדרים קצת אחורה והופ...צלחנו את הקטע הבעייתי הראשון תמונה
ממשיכים הלאה מגיעים למדרגה יותר עצבנית תמונה פעם פעמיים שלוש וסעעעמק אין מטען להוריד מדרדרים מנסים שוב לא עולה מפרפרים מצד לצד ולא עולה (לא משנה מה אני לא עובר בשביל של הכוסיות מהצד) תמונה תמונה
אחרי מס' נסיונות... הג'יפ החליט שהוא לא מוכן יותר וויתר בשמי תמונה (כן זה עשן עולה מהמנוע...החום מנוע לא עלה למי שמתעניין זה כנראה שמן שהגיע למקומות שהוא לא אמור)
לבסוף פרשנו עם הזנב בין הרגלים ואגו פצוע ....אבל לא לפני שהבטחנו שאולי הפסדנו במערכה אבל בקרב על כיבוש המעלה אנחנו עוד ננצח :twisted:
(אז מה לגבי נעילות :?: :shock: בטוח היה עוזר)

לפחות קיבלתי פיצוי שלא הוריד לי את החיוך כל השבת....תמונה
(לעלות עליות עם הג'יפ זה מפחיד אבל לעשות השכבות ועוד בהרכבה במהירויות שלא ידעו שכלי עם גלגלים שאמור להישאר על הקרקע מגיע אליו זה לא מפחיד..... :twisted: )

בבוקר נעשה בקרת נזקים לג'יפ בשאיפה לחזור בשבת לכבוש את ההר....דרך אגב אשמח אם יצטרפו כמה חברה לטיול בחורשן בשבת.

ליאור ויקי היקרים לגבי מפגש 30 תחשבו על הר חורשן הוא דווקא לא פרייאר בתק' הזו ויש עליות הרבה יותר קשות ממה שניסיתי....(קצת חומר למחשבה)

לסיכום היה תענוג אני נהנתי
חיים
סמל אישי של המשתמש
haim510
ג'יפאי מסוקס (< 900 הודעות)

הודעהעל ידי danel » א' פברואר 10, 2008 10:28 pm

יפה יפה :wink:

תגיד מה עשית בסוף עם הקפיצים מקדימה?

אני רואה שהג'יפ גבהה קצת (ניראה טוב) :shock:

אהבתי את התמונה הזו מזה "צניחה חופשית מסי ג'יי" ?

תמונה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
danel
ג'יפאי הכסף (< 500 הודעות)

הודעהעל ידי haim510 » א' פברואר 10, 2008 11:01 pm

חחחח תפסו אותו באויר אחרי שהוא קפץ...
והחלפתי קפיצים מסתבר שהספייר שהיו בבית הם יותר איכותיים והם כבר היו מעורגלים... :D
סמל אישי של המשתמש
haim510
ג'יפאי מסוקס (< 900 הודעות)

חזור אל סיפורי ג'יפים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים