כניראה שהמחזיר שמן בתיבת הגה עשה את שלו . יש לי סיקס 86 ואחרי טיול חמישי בערב ראיתי שיש נזילה מהתיבה . השאלה שלי זה האם זה מסובך להחליף מחזיר לבד ??? יש לי ידע קצת יותר מבסיסי וחוש טכני מצויין השאלה אם צריך חולץ ולפרק את כל התיבה מהסיקס או שאפשר להחליף בלי לפרק
לא הייתי נכנס להחלפה לבד. יש שם כיוונים ובדיקות לעשות, זה לא קל ופשוט כמו שזה נראה. וגם אל תשכח שאם אתה רק מחליף מחז"ש זה לא אומר שמשהו אחר לא יכול ללכת בדרך או תוך זמן קצר בלי קשר. וגם יש לקיט הזה מספר מידות לתיבות שונות כי התיבות שלנו הגיעו מכל מיני דגמים של רכבים. כשהיתה לי נזילה פשוט פרקתי והלכתי לארמון שיפוץ הגאים ברחוב בן אביגדור 10 בתל אביב ושיפצתי. הוא מכיר את המועדון ועושה לנו מחירים מעולים, תגיד לו שאתה מהמועדון ותמסור לו ד"ש מליאור. ככה אתה מקבל תיבה משופצת באופן מקצועי ושקט לשנים.
Barakr1 כתב:ליאור תודה אתה זוכר כמה שילמת על השיפוץ ??? שאני ידע סדר גודל פחות או יותר
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
סדר גודל של 600 ₪ וסתם לידע כללי צריך לפרק את התיבה ע"מ להחליף אטם , וכמו שציין ליאור רק אחרי הפירוק אתה יכול לדעת איזה אטמים צריך ומידות , כי יש תיבות עם שני אטמים ויש עם אחד בהצלחה ראיד