ברוך הבא למועדון (למרות שרישמית אתה עדיין לא חבר, אלא רק מועמד לחברות
)
קשה לי להאמין שעידו מתעסק בזה עוד, יש לו דברים גדולים יותר על הראש.
ארנון בוודאי יוכל לעזור לך.
לגופה של שאלה,הנקודות שהעלת קשורות אחת בשניה ביחסים הדוקים ואדוקים.
אם תקנה רכב מטופל ושמור, בתקציב טוב, אז אולי יעלה לך יותר בקניה, אבל אם תקנה חכם אז תקבל רכב שטופל ומכאן שהתחזוקה נמוכה יותר ופחות תצטרך לשכב מתחת לאוטו. אתה צריך להיות יותר מדוייק בהגדרת התקציב ואז אולי נוכל לענות קונקרטית יותר.
בגדול, יש סיקסים לכאן ולכאן. אבל אילו שמטופלים ברצינות ובמסירות (וטיפול לא בהכרח שווה לרמת השיפורים שיש עליו) יחסכו לך לא מעט בהמשך. סיקס זול, סביר שיעלה לך דיי הרבה במה שמכונה יישור קו והוא גם יתארך מאוד.
אם אתה אוהב לטפל ברכב וזה חלק מהתחביב אז יש מה לחשוב על זה. אבל ממה שנשמע לי, אני חושב שיהיה לך עדיף למצוא משהו מודרני יותר, להשקיע אולי מעט יותר אבל לפחות לא תצטרך להשקיע בתחזוקה אלא רק במוסך במקרה ויש תקלה. סיקס הוא לא הבטחה לחיים ללא תקלות, שבירות או כל דבר אחר. הוא הבטחה לתחביב כולל שאותו צריך לאהוב, הוא הבטחה להנאה אחרת בשטח, הוא הבטחה ללא מעט דברים. אבל אם לא תאהב את הטיפול בו אתה תפשוט רגל במוסך ובסוף תפסיד על המכירה שלו.
הסיקס יהיה אמין מאוד אם תשקיע בו עבודה והקפדה על פרטים. לפעמים זה יקרה פעם ביומיים ולפעמים פעם בחודשיים או שלושה. אני נוסע במשך 10 שנים על הסיקס יום-יום ודיי הרבה קילומטראז', כולל טיולים. אני יכול להגיד לך שבמשך 10 שנים הוא עלה על גרר רק פעם אחת, וזה לא היה בטיול. אבל יחד עם זה, פרט לצבע אני עושה הכל לבד.
לפעמים הוא יציק בקטנות, אבל תמיד יהיה פתרון יצירתי והוא יסע.
אני חושב שאתה צריך לחשוב טוב אם זה משהו שאתה מתחבר אליו, כי לא כל אחד מתחבר לזה.
ליאור.