תוכנת ניווט שטח חדשה - סקירה

שאלות ותגובות בנושאי מחשבים, ניווט, GPS, מכשירי קשר ומה שביניהם

המנהלים: lior, חבר הנהלת המועדון

תוכנת ניווט שטח חדשה - סקירה

הודעהעל ידי t-storm » א' אוקטובר 14, 2007 11:40 am

יצאה בימים האחרונים תוכנת שטח חדשה בשם LandGuide.
להלן הסקירה הממקיפה עליה כולל מצגת וידאו.
נראה לא רע.
התוכנה מתאימה גם למכשירי ניווט מסוג Win CE וגם למכשירי Pocker PC כמו שיש לרובנו.
מחיר צפוי להיות בסביבות 700 ש"ח והתוכנה מגיעה על גבי זיכרון נייד.
http://www.pocketpcfreak.com/archive/00006805.htm
סמל אישי של המשתמש
t-storm
ג'יפאי הכסף (< 500 הודעות)

הודעהעל ידי lior » א' אוקטובר 14, 2007 4:22 pm

בהחלט נראה מעניין.
עוד יותר מעניין אותי ואותנו זה שהשוק הזה של התוכנות לשטח מתחיל להפתח ומתחיל להיות מבחר קטן של תוכנות למי שמעוניין ברכישה, וזה טוב לנו מאוד :!:

הסקירה מעניינת למדיי, אבל הבחור רושם שהוא חסר ניסיון בסוג זה של תוכנות. לי, באופן אישי, קשה לחוות דעה על תוכנה לפני שראיתי אותה במו עיניי והתנסיתי בה משום שיש המון דברים שצריכים אותם תוך כדי עבודה. לפעמים אילו דברים ממש קטנים (מספור נקודות על הציר, אפשרות להכנסת הערות לנקודות ועוד) ולפעמים דברים מהותיים יותר (כגון קלות שימוש וחיבור ל- GPS חיצוני וכיו"ב).
הסקירה לא נותנת תמונת מצב לגבי כל הנ"ל ולגבי אפשרויות תכנון המסלולים ועוד פונקציות נוספות.

בקיצור, על פניו זו עוד אופציה שדורשת בחינה עמוקה יותר. יש עדיין שאלות שצריך לענות עליהן כגון על אילו מפות הם מתבססים (מרכז למיפוי ישראל??) או האם יש גרסת PC לקלות תכנון מסלולים ועוד, ויש עדיין את עניין המחיר שמעט יקר ולא בטוח ששווה את זה אל מול מתחרים פוטנציאליים (יתרון של תצוגת 3D ממש לא מעניין אותי למשל...), אבל בהחלט אופציה ששווה בדיקה.

ליאור.
סמל אישי של המשתמש
lior
מייסדי המועדון

הודעהעל ידי יקי » א' אוקטובר 14, 2007 8:40 pm

מסכים עם ליאור.
התוכנה כניראה באה לתת פיתרון לפוקטים השונים ולהקל בניווט שטח .

בס"כ גם גירסה זאת מתבססת על התוכנות הידועות לנו ונעזרת בהן,לכן כל הכבוד לרעיון. אבל כפי שראיתי בסירטון עדיין חסרים הדגשות וסימון שבילים.

המגמה המסתמנת כפי שאני מבין מהמפתחים ,היא להגיע לרמות של תוכנות ניווט כבישים והם נצמדים לפורמט של ניווט כבישים.

שיהיה בהצלחה.
יקי
אם אנחנו רוצים שכל דבר יישאר כמות שהוא,מן ההכרח שכל
דבר ישתנה
סמל אישי של המשתמש
יקי
מייסדי המועדון

חזור אל ניווט מחשבים ומקמ"שים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים