טוב אז כמו רוב הבנים כבר בבית הספר רציתי שיהיה לי גיפ רכב ספורטיבי ואופנוע, אחרי הצבא אופנועים היו למשך 5 שנים, רכב ספורטיבי היה ל 3 או 4 שנים, לפני כשנה החלטתי שאני לא ממשיך ליסינג ואני שוב קונה רכב ספורט רק הפעם עם יותר סוסים, בעודי מחפש רכב ספורט הגיע יום אחד חן לעבודה עם גיפ ופתאום החלום לגיפ מהילדות חזר אלי, בהתחלה חשבתי על SUV עקב המשפחה אבל היה לי קשה לקנות משהוא שהוא פשרה ולא ממש הדבר האמיתי, אחרי כמה זמן החלטתי שאני מחפש סופה עד 30 אלף ש"ח שרצוי שתהיה סגורה רצוי ארוכה וחובה מזגן, לא כל כך מצאתי בתקציב משהו שמצא חן בעייני ואז החלטתי או לרדת מהעינין או לקנות CJ במחיר מציאה יחסית, אחרי כמה כלים שראיתי (יחד עם חן שעזר לי המון) ולא נמצא הכלי שרציתי במחיר שהייתי מוכן לשלם שוב החלטתי לרדת מהעינין, עד שיום אחד חן (כן שוב) היתקשר להגיד לי שהוא נוסע למפגש השנה למועדון ושאל אם אני רוצה להצתרף, כמובן שהיצתרפתי ובאחת השיחות עם ליאור שאמרתי לו מה אני מחפש הוא ישר אמר שיש את תנובי במחיר טוב לגיפ טוב, שבוע אחרי המפגש היתקשרתי למוכר לעתיד, נסענו לראות את הגיפ והחלטתי לקנות אותו למרות שהוא היה קצת מעל התקציב (בכל זאת לא ידעתי מה זה שטח ואם אני אוהב את זה או לא) וככה עשה תנובי את דרכו אלי.
הגיפ בגדול מצויין אפילו שממש לא חסר מה לסדר ולשפר בו.
ככה הוא נראה בטיול הראשון שלי יחד עם הבת שלי בנוף כרמל
לאחר מכן הדבר הדחוף ביותר היה לעשות מתקן לגלגל הרזרבי ולסגור את החלק מאחורי הכיסא האחורי למשהו שמזכיר בגאז.
תמונות של המתקן יש, של הסגירה יהיה שאני אצלם אותה בהיזדמנות
וסתם עוד שתי תמונות מהטיול מועדון האחרון (סכיני דימונה)
סתם אציין שהרכב משמש אותי לשימוש יומיומי מהבית לעבודה שבדרך אני לוקח את שתי הילדים שלי לגן.
פרטים נוספים ותמונות נוספות יבואו בהמשך.