המנהלים: lior, חבר הנהלת המועדון
riko כתב:על פי התמונות סה"כ המצב לא גרוע , כל החלודות שצילמת נובעות מחיבורי הפיבר לפח , ובעצם זה שהפיבר ניתק מהפח וחדרו מים , אז זו התוצאה . אז כמו שראיד ידידנו אמר ניתן לעשות תיקונים מקומיים ואין צורך לחיתוך צדדים גורף .
אני מסכים לגבי הריתוכים ברתכת co2 אם זה אפשרי , אני לא מכיר באזור שלנו מי שמשכיר רתכת כזו לכמה ימים .בזמנו ביררתי ולא מצאתי. בנוגע לריתוך אלקטרודות לדעתי ומניסיוני זה גם אפשרי בתנאי שהריתוך הוא תפר מלא ולא פיקים . לאחר יסוד משני הצדדים וצביעה לא תהיה בעיה עם ריתוך אלקטרודות . השאלה הנשאלת היא האם כדאי להוריד את כל הצבע מהגיפ , או במידה ויש חלקים טובים גם מהצד החיצוני שלהם וגם מהצד הפנימי שלהם - לא לנגוע בהם ?
לגבי פח מגלוון צריך לקחת בחשבון שהרכב החומרים שאיתו תעבוד כלומר צבע היסוד חומר הפחחים והצבע העליון יהיה שונה משאר הגיפ , מה שמסבך קצת את העיניינים , האופציה השניה היא לא פח שחור רגיל , אלה לפחחות יש פח שנראה בצבע כחלחל שכחתי את שמו כרגע , אצלי השאריות מהפרוייקט כבר מעל שנה זרוקות בחוץ כולל חורף וקיץ ועדיין אין עליהם נקודת חלודה , כך בחשבון שאין עליהם חומר יסוד והם חשופות לחלוטין , כלומר יש פח יעודי לעיניין .
בזמנו כאשר ביצעתי את הפרוייקט אצלי בגיפ , כאשר קילפתי את חומר הפחחים גיליתי שהחלקים שחתכו והחליפו היו מפח מגלוון , והמעניין הוא שמהם חומר הפחחחים פשוט נפל בחתיכות גדולות ואז הגעתי למסקנה שפח מגולוון לא מתאים לעבודת פחחות ,חומר הפחחים לא תפס על המגולוון כמו שצריך , יכול להיות שלא עשו עבודת הכנה מתאימה כמו חיספוס הפח וצביעה ביסוד מתאים .
שווה בדיקה!
משה סופה כתב:החלק הזה אם אני מבין נכון זה המחלה של הסופות,שאתם מדברים על להחליף למה אתה מתכוונים?לבנות את הבודי מחדש?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 13 אורחים