ה- interseptor של j-atlas

כאן אתם מוזמנים לפרגן לג'יפ שלכם את הסיפור שלו.
זהו אינו פורום טכני אלא פורום של סיפורים על הג'יפים שלכם.

המנהלים: lior, חבר הנהלת המועדון

Re: ה- interseptor של j-atlas

הודעהעל ידי idan277 » ג' נובמבר 08, 2011 2:24 pm

היי קחו אותי גם בחבון מזמין רביעיה
אין הר יותר מדי גבוה
idan277
ג'יפאי מתקדם (< 200 הודעות)

הודעהעל ידי riko » ג' נובמבר 08, 2011 5:25 pm

טוב זו הכנף השטוחה , שהיא גם מגניבה .
אבל כשאני אמרתי רגוע התכוונתי לזה :
http://www.metalcloak.com/Jeep-Wrangler ... p/2261.htm
זה אותו סיגנון אבל בפרופיל הרבה יותר רגוע ושטוח , תסתכל טוב אולי אפשר לעשות הכלאה בין השטוח שאתה העלית לבין זה .
טוב נראה מה מתקדם , אולי תעשה שבלונה שיהיה אפשר ליישם אותה על כנף סטנדרטית .
!!!!! it's a cj8 , it's not for sale, build your own
סמל אישי של המשתמש
riko
סופר ג'יפאי (< 2000 הודעות)

הודעהעל ידי j-atlas » ג' נובמבר 08, 2011 6:18 pm

אני יודע שלזה התכוונת , הבעיה היא שגם הכנף הזו עולה מעט מעל לקו הכנף הנוכחי ומזה אני מנסה להמנע .
בהזדמנות אני ישרטט כמה דוגמאות במחברת הרעיונות שלי ונראה מה ייצא :mrgreen:
"small block is for small cock"
סטרוקר בונים באהבה או שלא מסיימים את ההרצה..
j-atlas

הודעהעל ידי j-atlas » ג' נובמבר 15, 2011 2:17 pm

היום עברתי ליד הגיפ וזיהיתי רטיבות באזור של המשאבת ברקס אחורית ימנית ובבדיקה מהירה ואכן נמצאה נזילה מתוך המשאבה, כנראה הגומיה התייבשה ונפרצה. טוב מה לעשות הגיע הזמן להסב את הברקסים האחוריים לדיסק :mrgreen:
חיש קל נאספו להם כל המרכיבים להסבה הנחשקת ועכשיו צריך למצוא זמן בישביל להרכיב את הכל על הגיפ כדי להוציא מידות לתושבות של הקליפרים.
מי אמר שנזילות זה דבר רע ::clapping :(:pirate
תמונה

Uploaded with ImageShack.us
כמובן שאחרי שהמידות לתושבות יילקחו בצורה חורנית למדיי הם יועברו לפלטת ברזל עבה בחיתוך לייזר :twisted:
j-atlas

הודעהעל ידי riko » ג' נובמבר 15, 2011 5:37 pm

לישי זה אותה המערכת שמורכבת בסרן הקדמי ?
כלומר צלחות וקליפרים ?
תן הסבר על התהליך כולו , או אולי תעלה איזה כתבה על השידרוג הנ"ל .
אם אפשר עם שירטוטים ומידות של החלקים שיחתכו בלייזר
נראה מעניין ................ 8)
!!!!! it's a cj8 , it's not for sale, build your own
סמל אישי של המשתמש
riko

הודעהעל ידי j-atlas » ג' נובמבר 15, 2011 6:36 pm

הברקסים האלו שונים לגמרי ממה שמורכב על הסרן הקדמי. בקליפרים האלו יש מנוף מכני לבלם חניה והרוטורים יותר גדולים בקצת ממה שיש מקדימה .
ברגע שיהיו מידות הם לא יתנו לך כלום כי אצלך מערך הברגים יותר קטן מה שמחייב שימוש ברוטורים אחרים ואז כל המידות משתנות.
ברמת העיקרון מה שאני צריך לעשות הוא להלביש את הרוטורים על הציריות אחרי שאני מבטל את כל מערכת הבלם הנוכחית (תוף) ואז להניח את הקליפר בצורה כזו שהוא יהיה כמה שיותר מוגן ממכות ובמצב הזה לקחת מידות לתושבות.
ראוי לציין שאני לא מרתך את התושבות לסרן אלא אני מתחבר לברגים של הפלטה שסוגרת על המיסב של הציריה כך שההסבה הפיכה לחלוטין.
j-atlas

הודעהעל ידי ניר.נ » ג' נובמבר 15, 2011 7:00 pm

אדון לישי אתה לא נח לרגע (:2thmb
סמל אישי של המשתמש
ניר.נ
ג'יפאי מתקדם (< 200 הודעות)

הודעהעל ידי moriseven » ג' נובמבר 15, 2011 8:00 pm

עלק "ראיתי נזילה מהמשאבות מאחורה והחלטתי ללכת על הסבה"
מה אתה חושב אנחנו מטומטמים!
אתה תכננת את זה כבר הרבה לפני! :wink:
הטרמפיסט המתמיד!
זיפואי אמיתי מסתובב תמיד עם מצית ספייר!
סמל אישי של המשתמש
moriseven
חבר הנהלת המועדון

הודעהעל ידי j-atlas » ג' נובמבר 15, 2011 8:22 pm

תקשיב יא טרמפיסט מפיץ ריח שכמוך :twisted: זה שתיכננתי לעשות את ההסבה זה נכון אבל אם יש כבר נזילה וגם ככה צריך להתעסק עם זה אז נעשה את זה על הדרך מה רע בזה?
ואני לא חושב שאתם מטומטמים. רק אתה אוטיסט :(:pirate :lol: :lol:
j-atlas

הודעהעל ידי j-atlas » ב' דצמבר 12, 2011 6:01 pm

קצת עידכונים.
לא יצא לי להתעסק עם הכנפונים או עם הברקס דיסק עד עכשיו :oops: אבל לפני שבוע הוצאתי את הגיפ לסיבוב חילוץ ציריות :mrgreen:
רציתי לכוון אותו קצת כי הוא ישב הרבה אז נכנסתי איתו לפרדס מאחורי הבית וכאן מתחיל הסיפור.
אחרי כמה סיבובים ועצירות לכיוונים המשכתי לטייל קצת בפרדס שלפתע צדו עיניי שביל ישר יחסית באורך כ400 מטר, אמרתי לעצמי.. אתה בפרדס.. לבד.. עם חצי טאנק דלק ומנוע מכוון ואין אף מאנאיק ברדיוס של קילומטר ממך . המסקנה הייתה אחת " HELLS BRAKE LOSE " וככה כמעט שנתיים של התנזרות וסבלנות התנקזו להם לרגל ימין ומשם לגלגלים שלא ידעו מנוח.
אךךך כמה כוח הנבלה הזה בעט אותי בקו ישר עד כדי כך שהיה קשה לשמור אותו בקו ישר.
הילוך ראשון והמנורה בשעון טורים מתחננת "תחליף הילוך " ואני אומר לעצמי מי צריך עוד הילוך אני גם ככה עוד שניה עובר על המהירות המותרת ברוב הכבישים הראשיים בארצנו.טוב הילוך שני חצי שניה נגמר השבילעכשיו עוצרים משלימים נשימות ויאללה עוד אחד ::clapping
הפעם הצלחתי להגניב מבט לעבר הספידומטר והשעון טורים והאמת אפילו אני חשבתי שזה הסוטול בהתחלה אבל לא השעון טורים הראה 6100 סל"ד בהילוך שני שזה אומר טיפה יותר מ-120 קמ"ש :shock: :shock:.
כולי מחוייך בעודי מכוון את החרטום לגישה אחרונה לפני המראה .פותח מצערות ומתחיל בנוהל שיגור שגרתי.. לקראת סוף השביל אני מתחיל להאט. מעביר את הגיר לניוטרל. משחרר את הקלאץ ובום האוטו נכבה :shock:
מנסה להניע והוא קופץ כאילו משולב הילוך. בודק שוב שהגיר בניוטרל מנסה להניע והוא שוב קופץ. מניע שוב עם קלאץ לחוץ ומדדה הביתה לבקרת נזקים.
בבית נפתח המכסה גיר ונבחנו המזלגות שילוב והכל פיקס. בודק את הסינכרונים ונועלים והכל שלם ובמקום. אין שבבים בשמן אין רעש מהגיר בקיצור תעלומה.
לבסוף נמצא שהילוך שלישי דווקא לא יוצא משילוב וזה גם שהמשלב שלו נמצא בניוטרל ואין כל מגע של הסינכרון עם הגלגל .
ההשערה שלי ושל חבר מבין עניין הייתה שהגלג"ש של הילוך שחישי כנראה התחמם עקב שימון לקוי או משהו כזה ואז הוא נתפס על הצוואר החלקה שלו על הציר המשני וכך ההילוך נעול ללא קשר למשלב. כמובן שזו רק השערה ראשונית והגיר יפורק בהמשך לצורך תיקון.
מה אני יגיד לכם מרפי בא דווקא שלא צריך אותו והמסקנה שגיבשתי מכל זה היא שהעיריה צריכה להשקיע בככרות גם בפרדסים :lol: :lol:  
j-atlas

הודעהעל ידי עוזי 5555 » ב' דצמבר 12, 2011 7:50 pm

j-atlas כתב:קצת עידכונים.
לא יצא לי להתעסק עם הכנפונים או עם הברקס דיסק עד עכשיו :oops: אבל לפני שבוע הוצאתי את הגיפ לסיבוב חילוץ ציריות :mrgreen:
רציתי לכוון אותו קצת כי הוא ישב הרבה אז נכנסתי איתו לפרדס מאחורי הבית וכאן מתחיל הסיפור.
אחרי כמה סיבובים ועצירות לכיוונים המשכתי לטייל קצת בפרדס שלפתע צדו עיניי שביל ישר יחסית באורך כ400 מטר, אמרתי לעצמי.. אתה בפרדס.. לבד.. עם חצי טאנק דלק ומנוע מכוון ואין אף מאנאיק ברדיוס של קילומטר ממך . המסקנה הייתה אחת " HELLS BRAKE LOSE " וככה כמעט שנתיים של התנזרות וסבלנות התנקזו להם לרגל ימין ומשם לגלגלים שלא ידעו מנוח.
אךךך כמה כוח הנבלה הזה בעט אותי בקו ישר עד כדי כך שהיה קשה לשמור אותו בקו ישר.
הילוך ראשון והמנורה בשעון טורים מתחננת "תחליף הילוך " ואני אומר לעצמי מי צריך עוד הילוך אני גם ככה עוד שניה עובר על המהירות המותרת ברוב הכבישים הראשיים בארצנו.טוב הילוך שני חצי שניה נגמר השבילעכשיו עוצרים משלימים נשימות ויאללה עוד אחד ::clapping
הפעם הצלחתי להגניב מבט לעבר הספידומטר והשעון טורים והאמת אפילו אני חשבתי שזה הסוטול בהתחלה אבל לא השעון טורים הראה 6100 סל"ד בהילוך שני שזה אומר טיפה יותר מ-120 קמ"ש :shock: :shock:.
כולי מחוייך בעודי מכוון את החרטום לגישה אחרונה לפני המראה .פותח מצערות ומתחיל בנוהל שיגור שגרתי.. לקראת סוף השביל אני מתחיל להאט. מעביר את הגיר לניוטרל. משחרר את הקלאץ ובום האוטו נכבה :shock:
מנסה להניע והוא קופץ כאילו משולב הילוך. בודק שוב שהגיר בניוטרל מנסה להניע והוא שוב קופץ. מניע שוב עם קלאץ לחוץ ומדדה הביתה לבקרת נזקים.
בבית נפתח המכסה גיר ונבחנו המזלגות שילוב והכל פיקס. בודק את הסינכרונים ונועלים והכל שלם ובמקום. אין שבבים בשמן אין רעש מהגיר בקיצור תעלומה.
לבסוף נמצא שהילוך שלישי דווקא לא יוצא משילוב וזה גם שהמשלב שלו נמצא בניוטרל ואין כל מגע של הסינכרון עם הגלגל .
ההשערה שלי ושל חבר מבין עניין הייתה שהגלג"ש של הילוך שחישי כנראה התחמם עקב שימון לקוי או משהו כזה ואז הוא נתפס על הצוואר החלקה שלו על הציר המשני וכך ההילוך נעול ללא קשר למשלב. כמובן שזו רק השערה ראשונית והגיר יפורק בהמשך לצורך תיקון.
מה אני יגיד לכם מרפי בא דווקא שלא צריך אותו והמסקנה שגיבשתי מכל זה היא שהעיריה צריכה להשקיע בככרות גם בפרדסים :lol: :lol:  

120 קמ"ש בהילוך שני יא סאלם יא לאו לאו :(:pirate :(:pirate (:2thmb איזה אנדרנלין , ועכשיו יקפצו בארי ודומיו ויספרו לנו למה לא כדאי לנסוע עם מוגדל....
בינינו הילוך שני ב40-50 קמ"ש צועק הצילו... הכי כיף :wink:
שהסופיקס בשטח הסופה והסיקס במתח :)
http://img708.imageshack.us/img708/4411/78910545.jpg
עוזי 5555
ג'יפאי מסוקס (< 900 הודעות)

הודעהעל ידי j-atlas » ב' דצמבר 12, 2011 8:08 pm

אולי אצלך הוא צועק הצילו בגלל היחסי העברה אבל אצלי עם היחסים המקוריים בקושי שומעים אותו :wink:
j-atlas

הודעהעל ידי עוזי 5555 » ב' דצמבר 12, 2011 9:14 pm

j-atlas כתב:אולי אצלך הוא צועק הצילו בגלל היחסי העברה אבל אצלי עם היחסים המקוריים בקושי שומעים אותו :wink:

תגיד לי מה אתה רציני?? אני לא דיברתי על עצמי ....התכוונתי לכל מי שטוען נגד מנוע מוגדל ומחזיק בדיעה שזה לא כדאי ולמה צריך מנוע מוגדל(הרי יש שירשור מקביל על מוגדל בעד ונגד)....בכל אופן מי שאין לו מנוע מוגדל וסט אפ מושלם מותאם לא יכול להבין מזה למשוך הילוך בג'יפ למהירויות שציינת כמו ברכב ספורט!
עוזי 5555

הודעהעל ידי j-atlas » ב' דצמבר 12, 2011 9:26 pm

אה בסדר משום הבנתי את מה שהבנתי :roll: כנראה בגלל הדקסמול קולד :mrgreen:
j-atlas

הודעהעל ידי עוזי 5555 » ב' דצמבר 12, 2011 10:42 pm

j-atlas כתב:אה בסדר משום הבנתי את מה שהבנתי :roll: כנראה בגלל הדקסמול קולד :mrgreen:

תעבור לקולדקס..אם אתה רוצה חפיסה אתה יכול לבוא לקחת :P
עוזי 5555

הקודםהבא

חזור אל סיפורי ג'יפים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים