בקיצור אתם לא מסודרים וככה לא קובעים אם אנשים ,מצטער!! מי שפתח את השירשור וחשוב לו שכל מי שרוצה, ויכול ,יגיע ובצורה מסודרת ! א. שיציין באופן ברור נקודת מפגש עם שעה!!! ב. מה מהות המפגש? ג.מי מגיע ? או מי שכבר נרשם ,ויעשה סדר בדברים!
לא חייבים להיות חאפלאפים ,ואז מתפלאים שמעלים שירשורים וחצי מהאנשים במקרה הטוב לא מגיעים!!!
ללא קשר למי שפתח את השישרשור ובמקרה זה אני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז נפגשים בסביבות 8/9 בחולון בחצי חינם,משם נמשיך לחולות בחולון,ונקווה לצאת בסופר לנד נא להביא עוד מנגל!! גל
טוב! אז בואו ואני יעשה לכם מעט סדר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נפגשים מחר בשעה 21:00(יש לי לימודים), בתחנת הדלק פז שליד הסופרלנד. משם נכנסים מעט פנימה לכיוון הצפון, עד שמגיעים למין מגרש חולי די גדול שיכולה להכיל די הרבה רכבים. וצמוד לה יש קטע לא קל כלל(האמבטיה קוראים לזה). כמובן שלמעלה עושים על האש ולא נפריע אחד לשני(אלה שנותנים בגז ברגל ואלה שנותנים בגז בבטן). עכשיו תגידו לי מה אתם אומרים?! נשמע לכם?
חחחח איזה מצחיקים אתם! כל אחד אומר משהו אחר גלי אומר נפגשים בחצי חינם חולון עם טיול ומנגל בחולות מולדת חולון ערן ורמי מדברים על סופרלנד אני מציע שתפתחו שירשור חדש ללא פטפטת תציינו בתיאום מראש לאיפה להגיע ולאן , כי אם תסתמכו על הברדאק שיש בשירשור הזה, אף אחד לא יגיע או שהרבה אנשים שרצו להגיע יוותרו או פשוט יתבלבלו! אם אתם מעלים שירשור פתוח לכל באי הפורום אז תהיו מסודרים כי ככה זה הכי לא...
עיצה שלי תלכו על חולון עדיף מהסופרלנד, כי בסופרלנד אין שום דבר מעניין וגם לא האמבטיה המאוסה הזאת...