היי ריקו
מדהים ,לא הייתה בעיה במכס ,אני גם רוצה להזמין חלקים אבל שמעתי סיפורי זוועה על תלך, תבוא ,אישור מוסך,אישור יבואן ..... אישורי חארטה.
המנהלים: lior, חבר הנהלת המועדון
riko כתב:אפשר להזמין הכל , אבל צריך לפעמים גם קצת מזל .
את החבילה הזו הזמנתי דרך אתר שנקרא buy america , יש מצב שאתה משלם עוד כמה שקלים , אבל בסופו של דבר הם עושים את כל הריצות בשבילך . מה גם שאת המחיר כולל הוצאות המשלוח + מכס+ מע"מ אתה רואה לפני הקנייה , ככה שאין הפתעות , וזה מגיע אליך עד פתח הדלת בבית . בדברים גדולים זה כדאי - כי למשל על המשלוח הזה הייתי משלם כמעט כפול דרך האיביי , והייתי צריך לרוץ אולי 13 פעמים למשרד התחבורה עם טפסים ושאר כאבי ראש ,. במקרה הזה כשהייתי צריך לשלוח טפסים , הפ שלחו אליי שליח לקחת את הטפסים , גם אם זה היה 3 פעמים , לי לא היה איכפת כל עוד הם דואגים להכל ואני לא זז מהכיסא .
בקיצור כנס לאתר שלהם ותתחיל ללמוד איך להשתמש בו - זה לא מסובך . ניתן גם להיתקשר אליהם , והם מסבירים בסבלנות את כל הפרוצדורה . דרך אגב זו החבילה הרביעית שמגיע דרכם , והכל טוב
בהצלחה
דניאל 7 כתב:riko כתב:אפשר להזמין הכל , אבל צריך לפעמים גם קצת מזל .
את החבילה הזו הזמנתי דרך אתר שנקרא buy america , יש מצב שאתה משלם עוד כמה שקלים , אבל בסופו של דבר הם עושים את כל הריצות בשבילך . מה גם שאת המחיר כולל הוצאות המשלוח + מכס+ מע"מ אתה רואה לפני הקנייה , ככה שאין הפתעות , וזה מגיע אליך עד פתח הדלת בבית . בדברים גדולים זה כדאי - כי למשל על המשלוח הזה הייתי משלם כמעט כפול דרך האיביי , והייתי צריך לרוץ אולי 13 פעמים למשרד התחבורה עם טפסים ושאר כאבי ראש ,. במקרה הזה כשהייתי צריך לשלוח טפסים , הפ שלחו אליי שליח לקחת את הטפסים , גם אם זה היה 3 פעמים , לי לא היה איכפת כל עוד הם דואגים להכל ואני לא זז מהכיסא .
בקיצור כנס לאתר שלהם ותתחיל ללמוד איך להשתמש בו - זה לא מסובך . ניתן גם להיתקשר אליהם , והם מסבירים בסבלנות את כל הפרוצדורה . דרך אגב זו החבילה הרביעית שמגיע דרכם , והכל טוב
בהצלחה
יש טלפון להזמין ?או רק מהאנטרנט?
היונימוג האדום כתב:ריקו , בהצלחה .
בקרוב אצלי .
תתחדש על הרתכת , גם אצלי יש אחת בדרך .
לצערי הגעתי לאותה מסכנה - בעל במקצוע היחידי שאתה יכול לסמוך עליו תוכל לראותו רק במראה
אני נכנס לפרוייקט פחחות לבד בתקווה למצוא צבעי טוב .
הפחח שעשה לי את הסמוראי ( עובד איתו כבר 17 שנה ) גם הוא כבר התעייף ומחפף
אילן
נריה חרזי כתב:המחירים בקישור שנתת יותר יקרים מינוביץ בעשרות אחוזים
IlanG כתב:בדקתי דרך האתר , אפשר לנסות להזמין ישירות מאמזון ולא דרכם אז המחיר יורד בעשרות אחוזים , כל זה תקף בעיקר לדברים קוסמטיים או קטנים שלא צרכים אישור משרד התחבולה ,כמובן שמומלץ להשוות מול eBay ולהחליט מה יותר זול , יש הבדלים משמעותיים בין שניהם...
בהצלחה :-)
נריה חרזי כתב:גומיות בודי אצל ינוביץ 550
riko כתב:אה שכחתי והמפלג gm עלה לי עד הבית 750 ש"ח !
תבדוק תבדוק כמה עולה בארץ ?????
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים