נריה רוב הדברים אם לא כולם יותר זולים באיביי ובביי אמריקה ובעוד עשרות אתרים בחו"ל , ממה שינוביץ מוכר ! - עם עובדות לא מתווכחים .
אם נוח לך לקנות מינוביץ - אז תקנה אין בעיה , לקנות בחו"ל צריך שתהיה שפה והבנת הנרקרא באנגלית , צריך ויזה בין לאומית , צריך לדעת לחפש את החלק המתאים , מפני שיש מאות דגמים של אותו החלק שמתאימים לרכבים שונים ,צריך לדעת למצוא את הדילים שעלות המישלוח נמוכה או חינם , וצריך לדעת להתכתב עם המוכר על מנת לקמבן את המערכת , וצריך הרבה סבלנות ואורך רוח - לא לכולם יש את כל הפרמטרים האלה זמינים , ולכן אני מבין את מי שקונה בארץ , זה יותר זמין , קרוב לבית - אז משלמים קצת יותר - לא נורא !
אני משתדל לקנות אך ורק בחו"ל , עד שבמדינה שלנו יבינו , שחלקים של גיפ לא עשויים מזהב - ויורידו מחירים ! אתה יודע אתמול הגיע סט של 6 שעונים בקוטר 52 מ"מ של vdo עם כל היוניטים ומד הדלק הרלוונטיים - בארץ החברה שמייבאת את שעוני vdo שלחה לי הצעת מחיר של 2700 ש"ח על כל השעונים , אני קניתי אותם חדשים בקרטון
בסכום של 500 ש"ח כולל משלוח מיסים ומע"מ , עד הבית . וככה זה לגבי כל מה שקניתי לסופה ששופצה בעבר , והיום גם לסיקס . שמתי את הדברים הכי טובים במחירים הכי זולים , אני מאמין שחסכתי אלפי שקלים בסיכום הכללי
וזה לאחר שלקחתי אין ספור הצעות מינוביץ ומכל החברה בארץ , ביצעתי השוואה עם האיביי ועם ביי אמריקה ועם אמזון , חלק מהדברים קניתי באיביי , וחלק בביי אמריקה וחלק באמזון - איפה שהיה יותר זול ויותר פשוט להביא לארץ .
אם פעם תרצה לשבת על כוס קפה ולהבין איך קונים בחו"ל - אשמח להדריך אותך ולעזור .
להלן השעונים :