תכלס צודק .תאמת אני גם חושב שחזית של סיקס יותר יפה.חפשתי חזית של סיקס מפיבר אבל לא מצאתי .כי ברעיון הוא שכל החזית תעלה למעלה ותהיה לי גישה מלאה לתחזוקה במנוע .
ראיד תודה גל אם תשים לב תראה שליד הקיר אש יש חיתוך של משולש קטן.המשולש נשאר על הקיר וכל השאר מתרומם כלפי מעלה עם הכנפיים כאילו אתה מרים מכסה מנוע ריקו הרעיון בא ממך שמתי כבר את האוקולונים שהיו לי מלפני ואז ראיתי את שלך בתמונות וידעתי כבר איך זה יראה .אני בניגוד אליך נשאר עם ברגים ארוכים אני לא כל כך בונה על הריתוך.במקרה הכי גרוע יגזר בורג נחליף .מנסיון שלי הברגים לא נשבריםגם כשהם ארוכים
לא הבנתי למה השארתה את המשולש ואיך אתה תומך את החזית למעלה איפה שמתה את הבולמים ביזמנו עשיתי את זה מחזית סיקס אבל מפח ובגלל זה ירדתי מזה כי המשקל של זה היה יותר מידי והיה בעיה לשים לו בולמים שיתמכו בגלל המשקל והמיקום אלה עם אתה עושה כלוב מעל המנוע
אם הוא לא היה חותך את המשולשים האלו אז בזמן פתיחה כלפי מעלה הם היו נוגעים בגלגל ולא מאפשרים פתיחה מלאה וגם כאשר החזית מוסטת על החלון המשולשים האלו בולטים בדיוק איפה שהראש שלך אמור להיות בזמן עבודה על המנוע.
"small block is for small cock" סטרוקר בונים באהבה או שלא מסיימים את ההרצה..
ההרמה של כל העסק היא כמו להרים מכסה מנוע לכיוון השמשה רק שאני מרים מכיוון הגריל לגבי הכננת זה לא מ]פריע מה גם שהפיבר גמיש אז אין בעיה של משחק לגבי בולמים לא חשבתי על זה אסל אין לי בעיה פשוט להניח את כל העסק על השמשה