היום חתחתי ב- c.n.c את האב טיפוס של הדשבורד , שעיצבתי בבית במשך חודש ויותר . האב טיפוס עשויי מ- p.v.c בעובי 2 מ"מ ,
וזה על מנת לראות שכל המיקומים של הרכיבים כמו שעונים וחורים לכפתורים ובעצם כל מה שעל הדשבורד יושב טוב ובצורה מדוייקת , כבדיקה לפני החיתוך בלייזר של הדשבורד הסופי מברזל .
לאחר בדיקות מצאתי שאני צריך לעשות קצת שינויים ברמה של כמה עשיריות המילימטר בכמה חלקים , אבל בסך הכל נראה מצויין .
הקטע פה שתיכננתי את כל הדשבורד הזה כשאני עוקב אחרי תמונות באינטרנט , ומעלה אותם לתוכנה הגרפית , ופשוט מעתיק באופן ידיני את החלקים , התמונות נפתחות כשהם מטושטשות ומפוקסלות בצורה נוראית ,
ולהצליח לדייק ברמה של עשיריות , זה לא רע בכלל
תמונות :
שימו לב ש - בתא הכפפות הלשוניות הבולטות , צריכות לעבור כיפוף של 90 מעלות פנימה על מנת לתפוס את התא האחורי .
ישנה מסגרת דקה שאני מחזיק ביד , היא תהיה בעובי של 4 מ"מ , ותרותך בפיקים לצד האחורי של הדש , החורים במסגרת הזו מתאימים בול לחורים על הדש ולחורים על היחידת שעונים המתפרקת . בברזל שהוא בעובי 4 מ"מ אני
מבצע הברזות וכך אוכל לפתוח את כל הקונסולה המרכזית ולסגור אותה , ללא צורך באומים או להחזיק בקונטרה מאחורי הדשבורד , רק להבריג ברגים למקום ונגמר .
הדלת של תא הכפפות בנוייה כך שבחלק התחתון יש לה קטע שהולך לעבור כיפוף של 90 מעלות , וכך להשתלב עם הכיפוף התחתון של הדשבורד עצמו . בנוסף שם יהיה ציר מוסתר שיהווה את ציר הפתיחה והסגירה של דלת תא הכפפות
מקווה ששבוע הבא הדשבורד יצא לחיתוך בלייזר , ובזה סגרתי את הפינה הזו .