ועכשיו (ובתקווה לתמיד) יש לי
007 אז ככה... אחרי חודשיים של חיפוש אינטנסיבי ובלי כוונה בכלל (למרות שבאחורי המוח, בפינה נסתרת, הרעיון וההתלהבות תמיד קיננו),
נמצא הג'יפ המיוחל.
ראיתי ובדקתי הרבה,
אבל הרבה, מועמדים. חלקם ראויים, חלקם פחות. היו ארוכים, היו קצרים, גבוהים ונמוכים, עם חורים, בלי חורים, לפני שיפוץ, אחרי שיפוץ, עייפים ורעננים... באמת שלא חשבתי על דגם מסוים ולמעט המגבלה של שנת 78 - 86, הכל בא בחשבון.
וסוף סוף... מצאתי, אז נכון... שמתחתי את התקציב למקסימום, ונכון שלמרות זאת, לא חסר מה להשקיע... אבל, הדברים הבסיסיים בריאים ובמצב מעולה, הוא הוחזק כ-7 שנים אצל הבעלים הקודם ולא נחסך ממנו כלום (למעט בשנה האחרונה שבה עמד מאוחסן במקום סגור) וזה אומר: קיט קפיצים ובולמים, כננת תקינה + אביזרים, וו גרירה, ביקני לקיץ, פיבר לחורף, נעילה אחורית ועוד מיני מרעין בשין...
אז מנק' מוצא זאת, השלמתי עם החסרונות (למשל הדרס 2 + אגזוז 2 יציאות שמרעיש לי את הנשמה
)
שלא לדבר שהעמסתי עליו מלאי חלקים ספר, לרבות החלקים להסבת מערכת הפליטה ורכבת הכח חזרה למקור (נצברו במשך 7 שנים) במשקל של עוד ג'יפ
וזה אחרי שוויתרתי על חלק מחוסר מקום (בכל זאת 7
):
אז אחרי ההקדמות, המיותרות או לא, זה אתם תשפטו
, קבלו את הג'יפ וחצי החדש שלי (החצי = 1/2 טון חלקים שהועמסו וקצת הנמיכו את חלקו האחורי, כפי שניתן לראות בתמונה: