המנהלים: lior, חבר הנהלת המועדון
riko כתב:עוודאללה ראיד כתב:יפה ריקו כל הכבוד
תגיד לי לגבי המושב האחורי , שמתי לה בתמונה שהגשר שיושב עליו המושב מקובע בין הכנפיים , ז"א שברצונך לקפל את המושב , הפרופיל הזה יישאר תקוע לך באמצע , למה שלא תחשוב על פתרון יותר יצירתי אחי שיהיה מחובר לתחתית המושב ונתפס עם מנעול "קליפס" מהיר המותקן על דפנות הכנפיים
ראיד
אני לא יודע כמה מנעול קפיץ יוכל לעמוד בעומס של תאונה חס ושלום , המנעולים האלה יקרעו מהמקום תחת לחץ גדול.
ביננו הספסל הזה אומנם מתקפל , אבל אני לא רואה מתי אני אקפל אותו , הגיפ לא הולך לעבוד בעבודות שמצריכות מקום הטענה . אל תשכחו שמדובר בגיפ ארוך , מקום לא חסר .
בגיפ קצר בטוח שהפרופיל הזה היה מפריע אם צריך מקום פנויי .
בכלל אני החלטתי מטעמי ביטחון לחזק את הפרופיל האחורי עם עוד שתי רגליים ופלטות לריצפת הגיפ , נראה לי שמתחת לספסל אני אארגן מקום לקומפרסור ומיכל אוויר , או למיכל דלק נוסף , הפרופילים ישמשו תמיכה גם לזה .
בקיצור הספסל הזה לא הולך להתקפל בזמן הקרוב או בכלל . אבל בגלל שיש לו מנגנון קיפול , אמרתי לעצמי ננצל אותו , אולי פעם נצטרך איזה קיפול זמני .
תודה על ההארות , ועל הפירגון
אני בדיעה שאם בעוד חצי שנה אני ארגיש שמשהוא שבניתי יצטרך שינויי , אין בעיה מפרקים ובונים מחדש , אני בטוח שעוד יהיו שיפורים בהמשך גם לדברים שנראה שסיימתי איתם .
ראיד תן תמונה איך זה אצלך מורכב , אולי לא הבנתי אותך נכון .........
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים