עבר קצת זמן בעידכונים , אבל העבודה ממשיכה .
מאחר והפדיחות של הפחח ממשיכות לצוץ , אז זה מה שקרה
כשהרכבתי את הכנפיים הקדמיות והידקתי את הברגים לגריל , כל הצבע עם החומר הפחחים נסדק והתפוצץ , מסתבר שאת החלקים המסויימים שהוא היה צריך לרתך מפני שהיו בהם קרעים , הוא פשוט מילא בחומר פחחים ללא ריתוכיי פחים חדשים , ( מזל שלא הכנסתי אליו גם את הבודי) .
לאחר שזה קרה חיפשדתי כנפיים חלופיות , המחירים היו קצת גבוהים לכנפיים מהסיג הטוב , אז החלטתי שאני הולך על דבר כזה .
החברה האלה חתכו את הכנפיים בצורה כזו שאם מסתכלים עם החזית של הסיקס היא עדיין שומרת על האופי שלה בעקבות זה שהם השאירו חלק מהאזור הקדמי המנופח של הכנפיים
השלב השני הוא התקנת כנפונים של tj , שהם די שטוחים בחלק העליון שלהם , וחיתוך החלק היורד של הכנפון , הכוונה לחלק שמתעגל כלפי הריצפה .
התוצאה לדעתי יפה , ובאותה הזדמנות התפטרתי מכל החלקים הקרועים שהיו לי בכנפיים .
בנתיים הוזמנו סט כנפונים של tj מארה"ב ברוחב של 7 אינטצ'
הוזמנה תושבת אורגינלית של מדחס המזגן למנוע 258 , למרות שהרכבתי אחת של צירוקי והכל בסדר , אבל המדחס יוצא גבוהה מידי לטעמי .
נבנתה תושבת למדחס ה- yourk , שיהיה אחראי לניפוח גלגלים והפעלת כלים פנאומטיים
נקנה מעבה מזגן של סופה .
עכשיו יהיה אפשר להרכיב את הגריל לאחר התאמת מעבה המזגן + הרדיאטור מים
התאמת הכנפונים של ה- tj לכנפיים החתוכות
והתקנת מדחס המזגן והאלטרנטור בצורה "נקייה " יותר .
הותקנה הדלת האחורית ופין הנעילה , לאחר שהייתי צריך לעשות שינויי בצירים , משום מה יש לצירים בליטה שלכאורה מאלצת את המתקין לחתוך חלון בזנב הגיפ על מנת שהציר יוכל לשבת בצמוד לגוף הגיפ
אני החלטתי לגלח את הבליטה הזו , אך מצד שני גם לקצר את קצה הציר שכאשר הוא נפתח הוא לא ישפשף את הצבע .