המנהלים: lior, חבר הנהלת המועדון
yehuda75 כתב:גם בקיט שלי יש עלה נוסף בשביל העומס. האם היית הולך בדרך הזו? הוא מייצר את העלה הזה ביצור מקומי?
זו תוספת זולה יחסית (27$) לעלה לפני משלוחה. כמובן שחשוב לי לשמר את הגמישות של ARB! מה אתה חושב?
moriseven כתב:בקיט של BDS יש אופציה מראש לעלה נוסף בשביל עומס, ליאור בזמנו אמר לנתי בו נרכיב בלי ונראה (או שזה מה שהיה לנתי באותו זמן) איך הרכב יחזיק.
גם בקיט של RE יש קיט שהוא HD לרכב שהוא מועמס.
חבר פה במועדון הרכיב רוביקון לפני חודשיים והרכב שקע מאחור גם בלי עומס של ציוד, ולאחר בדיקה של המק"טים התברר שפה בארץ החליט ישראלי "חכם" (היבואן)שהוא מרכיב 4 קפיצים קידמיים על מנת שהרכב יהיה רך וככה הוא משווק את כל הסטים של רוביקון.(הוא יודע יותר טוב מהאמריקאים שפיתחו את הקיט הזה)
זה שכולם שוקעים לא הדליק לו נורה, והפתרון שלו זה עירגול והוספת עלים, דבר שמשנה את הקפיץ ובסופו של דבר זה כבר לא RE.גם אתה מתנהג קצת כמו ישראלי "חכם" שחושב שהוא יודע יותר טוב.
אני מצטער, אני באמת מפרגן לך אבל תדע גם לקבל ביקורת, והאמרתי לך שלי הוא סוג של ביקורת, אם אתה רוצה רק פירגונים וטפיחות על השכם אז אולי לא היה כדאי מראש שתפרסם את השיפוץ.
חבל שלא הקשבת כשאמרתי לך, תזמין קפיצים 4" ומעלה, היה חוסך לך זמן וכסף וגם את זה שכל מה שתעשה עכשיו עם הקפיצים האלו ישנה אותם והם כבר לא יהיו ה - ARB שרצית.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 18 אורחים