אחרי טיולים רבים עם המועדון שישבתי ליד הנהג הגיע הזמן להצטרף כנהג וכחבר מועדון חדש.
אני יתחיל מהסוף , אתמול בערב הcj6 ה"חדש" שלי הגיע לבית החדש שלו ביסוד המעלה .
אחרי נסיעה לא קצרה ולא פשוטה עם גיר 3 הילוכים , בלי ברקסים ועם ג'יפ שאנחנו לא מכירים הגענו הביתה בשלום.
אתמול הלכנו להביא אותו אחרי הרבה מאד שיקולים והתלבטויות לגבי איזה רכב החלטתי להצטרף למועדון ולקנות לי סיקס , בהתחלה הלכנו לראות את הרכב... ג'יפ מכוער שעומד כבר כמה שנים בחצר ורק מבקש שיתחילו את הפרויקט שלו... הלכנו ראינו והחלטנו שזה הג'יפ שמתאים לי, בפעם השנייה אחרי שכבר סדרנו את עניני הביטוח ומה שמסביב הלכנו להביא אותו, ליאור מייסד המועדון (שוב אודה לך על העזרה הרבה) בא לעזור, לייעץ, לכוון ולבדוק את הג'יפ... אחרי קצת יותר משעה וחצי יצאנו מבת חפר לכיוון הצפון עם ג'יפ שנת 76 שלא נסע מעל שנתיים ואנחנו לא מכירים אותו בכלל.... נסיעה לא קצרה ולא פשוטה כלל, בלי אורות ברקס ובלי ברקס. עברו כמה שעות טובות והג'יפ הגיע בשלום לבית החדש וכולם מאושרים.
קמנו בבוקר התארגנו ורצינו לצאת לכיוון הבית השני של הג'יפ (המוסך) וכמו בכל סיקס התחילו הבעיות אחרי 100 מטר של נסיעה הלך הטרנספר , בדקנו , התייעצנו ובסוף גררנו אותו חזרה הביתה , שם ניסינו שוב לסדר את הבעיה אך ללא הצלחה , המוסכניק שלנו הגיע לנסות לפתור את הבעיה אך גם הוא ללא הצלחה... בימים הקרובים יגיע גרר לקחת את הג'יפ למוסך ולהתחיל את הטיפולים.
שוב אודה לליאור על העזרה הרבה ואוסיף שזה מרגש להצטרף למשפחה כזו שתמיד יעזרו לך בכל מצב.
הרכב שנת 76 , קצר , מנוע 3800 , 3 הילוכים , מנוע , ברקסים , סרנים וכו' הכל מקורי עדיין עם צמיגי 31 .
כרגע התכנון הוא בוסטר ברקס , סרנים רחבים , גיר 4 הילוכים , טרנספר , אורות ברקס , טיפול ראשוני כללי וכל מה שקשור לבטיחות.
אשמח לשמוע הצעות מאיפה להתחיל ומה לעשות .
תודה לכולם ושבוע טוב , יואב מזרחי.