המנהלים: lior, חבר הנהלת המועדון
lior כתב:נראה יפה הסיקס שנת 90 עם הצבע של שנות ה-70 הזה...
אילן בחייך, אתה משפץ את כל הכלים, אבל כאן זה פורום של סיקסים וסופות ושנתיים אני כבר שומע על הסיקס שלך שאתה הולך לפרק ובנתיים אתה מראה לי כל מיני פלסטיקים
תסתכל על הפוסט הראשון בשרשור הזה, מחודש מרץ 2013 זה כבר מעל שנתיים (אנחנו בספטמבר 2015 אתה יודע ) זה יקח עוד הרבה זמן
בברכת שנת שיפוץ סיקס מוצלחת
ליאור.
היונימוג האדום כתב:היום הצלחתי לסיים את הכנת השטח - ניקוי זפת ישן ( חימום קל עם ברנר וקילוף עם שפכטל ) , ניקוי ושיוף כל החלודה ( גם השטחית ביותר ) , השלמת ריתוכים וסתימת חורים קטנים .
לאחר מכן ממיר חלודה ( של וירט - מומלץ ע"י מספר צבעים ) , ואז הברגת ברגים לתוך ההברגות ברצפה ( שלא ייסתם מהציפוי ) , לבסוף הדבקת נייר דבק .
השלב הבא ( עלינו לטובה ) , הכנת התערובת וצביעה .
היבואן בארץ אומר מפורש שהיישום של החומר ( ROAD WARRIOR ) מתבצע אך ורק בהברשה ולא בריסוס , מוריס בדק ומצא שיש לרסס עם מרסס בעל דיזה גדולה ( 1.7 ומעלה ) .
אני השתמשתי עם מרסס בעל דיזה 1.8 , במבט ראשון על החומר חשבנו ( מוריס ואני ) שהחומר גס מידי למרסס , אולם התחלתי בהתזה ( הכיוון היה קשה ) ועד מהרה הצלחתי לקבל שכבה אחידה ויפה .
אני כותב כל זאת לאור שאלות רבות מצד החברים ביחס לחומר הזה - גם לי הוא חדש ולעוד מספר חברים המעוניינים ליישם אותו .
הטקסטורה המתקבלת עדינה למדי ( לטענת חבר מועדון אחר -עלום שם ) ייתכן כי עם מרסס בעל דיזה גדולה יותר הטקסטורה ועובי השכבה ישתפר .
היצרן מציין כושר כיסוי בשכבה אחת של 20 מ"ר - השתמשתי בחלק מהחומר אך לדעתי הנתון הזה נכון .
לעניות דעתי היישום של החומר הזה מתאים לקיר האש וכן לפנים ה"אמבטיה" , אךעדין מידי לתחתית הג'יפ , בתחתית אני ממליץ על תרסיס זפת בבקבוקים ( עלות כ:40 ש"ח לי"ח ) אשר מתחבר אליהם אקדח ריסוס מתאים , כושר כיסוי של כל בקבוק כ:1 מ"ר , כך שיש צורך בכ: 7 בקבוקים כאלו .
יוסי ,לשאלתך , אכן היבואן יושב במודיעין ושם החברה : .M.B.M , עלות הערכה ( מחירון ) 990 ש"ח כולל מע"מ , ניתן לקבלה במחיר זול יותר ( רק לנחמדים ביותר ) .
ללא ספק - היום סיימתי שלב רציני ומתיש מאוד בתהליך השיפוץ, החיוך לא יורד .
מצוף תמונות מהתהליך .
אילן
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים