כל הכבוד, עבודה יפה מאוד... לגבי מסגרת חלון דבר עם ערן 0544778884 (יש לו עסק לחקי ג'יפים) גומיה לחלון וצינורות דלק יש לינוביץ'... ממליץ לך בחום לחשוב על מעבר לברזנט במקום סגירת המתכת, תבנה כלוב בטיחות (קשתות) וגם קשת קידמית ואז תוכל לקפל את החולון הקידמי שזה אושר צרוף... בברכה יובל
היי יובל, א . מכיר את ערן אני עוד עושה סקר שוק אצל כול הספקים... ב. אין סיכוי שאני עובר לברזנט (גם כי זה לעבור בעמדה מס' 1 וגם כי אני משאיר כלים ברכב ) מראש קניתי ראוכה סגורה בשביל זה . לגבי כלוב היתהפכות , זה כחלכ משלב ב של התוכנית עבודה זה וסרנים .
שאלה נוספת , אחרי היובל העלה את הקטע של לנסוע פתוח ... היסתכלתי על הרישיון ולא רשום שום דבר על זה שהרכב סגור או פתוח , זה הגיוני ??? אני יכול לנסוע ללא הגג ?
מה הדרישות ? אני מניח שקשת ושרשראות זה חובה , יש עוד משהו ? אני שוקל מפאת חוסר הזמן ללכת ככה לטסט עוד 3 חודשים יהיה שנתיים ואז זה עמדה מס' 1 שאני ממש לא רוצה להגיע לשם
כך או כך אני בדרייב לעשות לפני לא רוצה שיתחילו לחפש לי בציציות ... יש למישהו תשובות לגבי מה חובה שיהיה כשהרכב פתוח ? אני מתכוון למינימום של המינימום זה רק לטסט ואני חוזר לשיפצורים.