סרטון בנית סטרוקר פשוט אך יעיל

קשקשת ברשת על דא ועל הא...

המנהלים: lior, חבר הנהלת המועדון

סרטון בנית סטרוקר פשוט אך יעיל

הודעהעל ידי ערן המסוקס » ו' אוקטובר 25, 2019 6:04 pm

הנה הקשר שלי לארה"ב בכל הקשור למנוע השלי. קייט' ניוקאמר, דרכו הזמנתי חלק מהרכיבים המיוחדים, כולל הראש שהוא בנה בשבילי. אחלה בחור, ותענוג של מנועים שהוא בונה.

בסרטון בניה של סטרוקר יחסית פשוט, עם קאמשפט קאסטום חמים, וטיימינג איכותי. מעבר לכך, יחסית סטנדרטי. בנוסף, הוא מסביר שם על דברים קטנים ומעניינים בנוגע לבחירת הקראנק שאפט, ולבחירת בלוק המנוע וראש המנוע. בקיצור נחמד מאוד.. מנוע שמוציא קצת מעל 300 כח סוס ומומנט בריא מאוד.

https://www.youtube.com/watch?v=WlHrqhwojf0&fbclid=IwAR0I0x366CC9-YlnzahTbu6tWPakjnT78poZQ-ZDcrfOBEwz47Lu9K4Qv-Q&app=desktop
סמל אישי של המשתמש
ערן המסוקס
סופר ג'יפאי (< 2000 הודעות)

Re: סרטון בנית סטרוקר פשוט אך יעיל

הודעהעל ידי lior » ש' אוקטובר 26, 2019 9:28 am

אחלה סרטון.
חשוב מאוד להסביר שנתוני המנוע המוצגים שם הם ביציאה מהמנוע ולא בגלגל, שם הנתונים נמוכים יותר...
אני חושב שרוב הסטרוקרים שנבנים בארץ דומים לזה.
היה מעניין לשמוע מה דעתו על ההבדלים בראשים 7120 ו- 0630. גם אנחנו דיברנו על זה בעבר בפורום, וחשוב גם לשים לב להערה שלו לגבי הראשים החדשים יותר, מעל שנת 1998, שבגלל ענייני זיהום אוויר הקטינו מעברים ושסתומים.
דבר נוסף- הנושא של המשקולות בקראנק. שימו לב שהוא מדבר על ההבדלים במשקל בין קראנק 12 משקולות לקראנק 4 משקולות. לפי מה שאני מבין מהסרטון, טענתו היא שאין שום יתרון ב-12 משקולות, בטח לא כאשר רוצים להגיע לסל"ד גבוהה יותר (אני לא מבין באמת מאיפה הגיעה למחוזותינו האגדה האורבאנית שקראנק 12 משקולות עדיף...).

ליאור.
סמל אישי של המשתמש
lior
מייסדי המועדון

הודעהעל ידי moriseven » ש' אוקטובר 26, 2019 7:48 pm

אני חושב שבמחוזותינו דיברו על כך שקראנק 12 משקולות יותר טוב למומנט.
מי שרוצה סל"ד גבוה יותר אכן צריך את הקראנק 4 משקולות.
הטרמפיסט המתמיד!
זיפואי אמיתי מסתובב תמיד עם מצית ספייר!
סמל אישי של המשתמש
moriseven
חבר הנהלת המועדון

הודעהעל ידי ערן המסוקס » א' אוקטובר 27, 2019 6:52 pm

קיי דווקא כן השווה את הראשים 7120 ו0630. הוא טוען שאין הבדלים משמעותיים.
הסטרוקר באמת דומה למה שיש בארץ רק שרוב הסטרוקרים מפחדים מקאמשפט חם ומפספסים פוטנציאל, יחד עם מערכת יניקה ופליטה מתאימות.
יש איבוד של קרוב למאה סוסים רק כי מוותרים על המסביב של המנוע.
סמל אישי של המשתמש
ערן המסוקס

הודעהעל ידי lior » א' אוקטובר 27, 2019 9:08 pm

ערן המסוקס כתב:קיי דווקא כן השווה את הראשים 7120 ו0630. הוא טוען שאין הבדלים משמעותיים.

אכן כתבתי שהיה מאוד מעניין לשמוע מה יש לו להגיד, כלומר- הוא אמר והיה מעניין לשמוע:
היה מעניין לשמוע מה דעתו על ההבדלים בראשים 7120 ו- 0630. גם אנחנו דיברנו על זה בעבר בפורום

לנושא המסביב, זה כמובן עניין של השקעה. סעפת, קרבורטור, הדרס והתאמת האגזוז יכולים יחד לעלות לך כמעט כמו השיפוץ של המנוע עצמו, כך שעלויות זה מרכיב חשוב ומשמעותי ביותר, מעבר לעניין הצורך.

ליאור.
סמל אישי של המשתמש
lior
מייסדי המועדון

הודעהעל ידי ערן המסוקס » ה' נובמבר 07, 2019 6:01 pm

הצורך, הוא עניין נפשי בלבד כמובן. כל התוספות מסביב, נותנות עוד ביצועים, לא עוד אמינות ולא צריכת דלק.

ההיפך אם כבר. קרבורטור 4 לועות קשה יותר לכוון, ופחות זמין בחלקים בארץ. הדרס פולטים המון חום בתא המנוע, אם לא מבודדים.. אגזוז פתוח מרעיש.. פילטר אויר פתוח חשוף למים וחום בתא המנוע..
סמל אישי של המשתמש
ערן המסוקס

חזור אל פורום כללי

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים