המנהלים: lior, חבר הנהלת המועדון
j-atlas כתב:כל הכבוד לאישתך על הרצון אבל רצוי שתסביר לה שהרעידות וטלטלות של גיפ גם בטיול שמוגדר קל זה לא דבר הכי מומלץ לאישה בחודשים מתקדמים של הריון. אני זוכר מאישתי באותו מצב שהרופא אמר לה שממש לא כדאי וההריון אצלה היה רגיל ותקין ולא משהו מיוחד אז אני מסיק שזו המלצה גורפת לכל אישה בהריון.
מעבר לזה שיהיה המון במזל טוב ולידה קלה ומהירה
שלא יתפרש מדברי שאנני רוצה שהיא תבוא. חלילה. אני בכלל לא מגיע למפגשים בגלל שהם בשבת פשוט היה לי חשוב להביא לידיעתך את הנקודה הזאת מבחינה בריאותית.
de fox כתב:j-atlas כתב:כל הכבוד לאישתך על הרצון אבל רצוי שתסביר לה שהרעידות וטלטלות של גיפ גם בטיול שמוגדר קל זה לא דבר הכי מומלץ לאישה בחודשים מתקדמים של הריון. אני זוכר מאישתי באותו מצב שהרופא אמר לה שממש לא כדאי וההריון אצלה היה רגיל ותקין ולא משהו מיוחד אז אני מסיק שזו המלצה גורפת לכל אישה בהריון.
מעבר לזה שיהיה המון במזל טוב ולידה קלה ומהירה
שלא יתפרש מדברי שאנני רוצה שהיא תבוא. חלילה. אני בכלל לא מגיע למפגשים בגלל שהם בשבת פשוט היה לי חשוב להביא לידיעתך את הנקודה הזאת מבחינה בריאותית.
דוקא בחודשים הראשונים להריון יש סכנה מטלטולים. לקראת הסוף זה כמו לקפוץ על כדור פיזיו כל היום .
erezbens כתב:ליאור אני מכיר את התנאים
בכל זאת שואל האם באופן חד פעמי
אפשר לצרף לטיול ידידה שלי והבן הקטן שלה עם פלסטיק?
גם אם לא הכל סבבה לגמרי
(אולי יש קצת גמישות בטיולים חד יומיים)
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
de fox כתב:מגיע עם הסתייגות קלה...
מגיע עם אשתי היקרה בחודש שמיני להריון שהביע רצון להצטרף. נוכחותנו לאורך כל היום כתלות במצב הנוחות שלה. הכל ברצון רב ורוח טובה רק אני מבקש הבנה אם נחתוך באמצע. נתראה בשבת
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 14 אורחים