מסע שנתי 2014- ההכנות מתחילות!

מפגשים וארועים של המועדון

המנהלים: lior, חבר הנהלת המועדון

מסע שנתי 2014- המסלול הרישמי!

הודעהעל ידי הנהלת פורום מועדון ה- CJ » ש' מרץ 15, 2014 5:16 pm

הכל מוכן ומתואם לכבוד המסע השנתי של 2014 :wink:

מסע 2014 יתקיים השנה בדרום.
המסע השנה יקח אותנו במסלול מעניין מאוד ולא שגרתי מאזור מכתש רמון לאילת.
אנא שימו לב לפרוט המסלול וההנחיות.

התוכנית למסע 2014

ראשית, מספר הערות חשובות:
1. אנא קיראו בעיון את כללי היציאה למפגשי המועדון ונהגו לפיהם!
2. נא לקרוא בעיון רב את כל ההנחיות, כולל ההערות שבסוף הודעה זו. אנא התייחסו ברצינות לכל הכתוב בהודעה זו ולהנחיות על מנת שכולם יוכלו לצאת בלב שקט ובהנאה מלאה.
3. לתשומת לבכם- ייתכנו שינויים במסלול בהתאם לתנאים ולמצב בשטח.
4. הלינה היא לינת שטח כמיטב המסורת, אז אנא קחו זאת בחשבון במיוחד בהקשר של מים, אוכל וציוד נדרש לשטח.
5. אנא דאגו למכשירי קשר בתדרים "אמריקאים".

תודה על שיתוף הפעולה.

אז מה הפעם בתוכנית :?:
מסע שנתי 2014, כאמור, מתוכנן להיות מעט לא שגרתי.
את המסלול הכין ומוביל חבר המועדון ויקיר הדרום- ערן (וייס) המסוקס, ובתאום עם הרשויות הרלוונטיות הוא דאג לנו למעבר במסלולים מעט לא שגרתיים.
אם כך, נתחיל את המסע בנחל ציה, אשר יוביל אותנו בדיוק למרכזו המעניין של ערוץ נחל ערוד, לאזור של סלע טוביה. משם נצפין מעט לבארות עודד המרעננים ואז נדרים על הציר של נחל מעזר (כיוון כללי של בורות לוץ). נמשיך בכיוון בקעת חסון ונעלה לנסיעה קצרה על כביש 10 ותצפית באזור הר שגיא על כל האזור (תאומים כבר אמרנו נכון...).
מכביש 10 נחזור חזרה לשטח בכיוון כללי מזרח ולאחר מכן דרום לאזור קניון לבן היפה ובהתאם לזמנים נוכל להכנס ולבקר בו ואף לישון שם את הלילה הראשון או להדרים עוד מעט לחניון הלילה הבא אחריו.
את היום השני נתחיל בנסיעה לכיוון הר צניפים עם עליה אליו ותצפית אזורית אשר ממנה נוכל לראות את המשך הדרך לכיוון שמורת הנחלים הגדולים. בהתאם לתנאים ולקצב ההתקדמות נוכל לעצור באתרים כגון בורות גרזי וגבי חיון הסמוכים למסלול שלנו. נמשיך בנחל גרזי דרומה בכיוון הדיונה הגדולה שבחולות כסוי, אשר שם גם נעצור ללינה של הלילה השני.
בבוקר היום השלישי נמשיך לכיוון מעלה שחרות, נרד אותו לכיוון נקודת תדלוק ורענון ביוטבתה ולאחר מכן נחזור לשטח על מנת לעלות מעל בקעת תמנע ולטפס למעלה על ההרים הגבוהים של אילת לאתרים ונקודות תצפית כגון גב עתק ונחל עתק, הקניון האדום, עין נטפים ועוד...
לסיום נגיע לאילת דרך נחל שלמה ושם נסיים את המסע.

אנו בודקים אפשרות לארגן לינה באילת ללילה נוסף למי שירצה בכך. פרטים על כך בהמשך.

דרגת קושי והמלצות:
דרגת קושי המסלול קל עד בינוני.
לא מדובר במסלול קשה, אבל מדובר במסלול ארוך שמשובץ במקטעים טכניים ומעלות קטנים. זהו אינו טיול קשה טכני, אבל קשה פיזי גם על הנהגים וגם על הכלים אז אנא לקחת זאת בחשבון כשמכינים את האוטו.
אורך המסלול כולו הוא כ- 250 ק"מ ולצורך כך יש לזכור התארגנות של דלק. נקודת תדלוק תהיה במצפה רמון ולאחר מכן ביוטבתה רק ביום השלישי.

לצפיה במסלול על מפה אינטראקטיבית:
http://amudanan.co.il/?url=http://www.c ... sa2014.twl

להורדת המסלול:
http://www.cjclub.co.il/twl/masa2014.twl

הנחיות מיוחדות
1. אנא דאגו לתקינות כלי הרכב. לא נתעכב יותר מידי על תקלות בשטח, אנו רואים כי במפגשים אשר מגיעים חברים שדאגו לרכב, כולנו נהנים ומספיקים הרבה יותר. מדובר על מסלול של 250 ק"מ של שטח ויש לזה משמעות מבחינת תחזוקה של הרכב, אז אנא שימו לב לכך.
2. חובה להצטייד בכמות מספקת של דלק. המסלול ארוך ונקודת תדלוק תהיה רק ביום השלישי.
3. חובה לדאוג לכמות מספקת של מים גם לשתיה וגם לצרכים אישיים. קחו בחשבון שלמרות שאנשים באים עם מים, כל אחד מתכנן עבורו ולא עבור הסובבים אותו. תתארגנו על מה שאתם צריכים. וכך, גם במקרה שלמישהו יחסר נוכל להסתדר.

לינה:
הפעם הלינה היא לינת שטח ויש לקחת זאת בחשבון. ייתכן ויהיה קר בלילה, ומדובר על שני לילות של שטח מדברי.

הזמן:
רישמו לפניכם את התאריכים הבאים: ימים חמישי-שישי-שבת, ה- 17+18+19.4.2014, חול המועד פסח, ניפגש בשעה 8:30 בבוקר, ונצא לשטח בשעה 8:45 מתחנת הדלק "דור-אלון" שלפני הכניסה למצפה רמון, על כביש 40. אנחנו ביום ארוך ולכן לא נוכל לחכות למאחרים הפעם. בניגוד לפעמים קודמות אשר בהן חיכינו לאנשים שהתעכבו, הפעם לא נחכה! קחו זאת בחשבון.

הערות חשובות:
1. לאור ניסיון העבר, חשוב להבין: המסלול מיועד לכולם, בהתאם לרמת הקושי והעבירות המצויינים ומפורטים בפירוט רב. אנא קחו זאת לתשומת לבכם. מי שמגיע צריך לקחת בחשבון שעליו לעבור את המסלול כפי שהוא, כמו-גם שהוא חלק מכלל הקבוצה וככזה הוא ממשיך עם הקבוצה וכחלק ממנה. נקודה נוספת היא נושא הלינה; אנו דואגים שלכולם יהיה נוח ברמה סבירה. כולנו ישנים יחד באותו האתר, ושוב- כחלק מקבוצה אחת ושלמה.
2. חובה!!!- לא לשכוח לבדוק את הרכב כראוי לפני יציאה לטיול; בעיקר מערכת הקרור, היגוי, בלמים, גרוזים, חופשים וכיו"ב. אנו מצפים מכל חבר להגיע מוכן ועם רכב תקין כראוי.
3. רמת הקושי של המסלול מפורטת ורשומה. נא לקחת זאת בחשבון כאשר מחליטים אם להגיע. במידה ויש שאלות בנושא על מנת לקבל החלטה אם להגיע או לא, אנא העלו אותן בפורום.
4. אנו חייבים לדעת את כמות האנשים והרכבים המגיעים עבור התארגנות. אנא רישמו אם אתם מגיעים או מבטלים הגעה. אם אתם לא מתכננים להגיע, אין צורך לרשום, זה סתם מעמיס על השרשור
5. לא לשכוח ג'ריקנים עם דלק- חובה על כולם כולל סופות!!!, כמו-גם כמות מים מספקת לשתיה ולצרכים אחרים.
6. לא לשכוח שתיה וארוחות בהתאם, כולל משתה בערב כמיטב המסורת!!

אנו חוזרים ומדגישים:
- אנא הגיעו עם רכבים תקינים. יש מספיק זמן לדאוג לטיפולים.
- נא לא לאחר. אם אתם חוששים, צאו חצי שעה קודם מהבית. אין סיבה שמי שמתאמץ ודואג להגיע בזמן יאלץ לחכות למאחרים.

חשוב לציין!
מועדון ה-CJ והסופה הישראלי אינו גובה כל תשלום עבור יציאה לטיולים. זו קבוצה של חברים שיוצאים לטייל יחדיו. כתוצאה מכך, המועדון עצמו ו\או המוביל אינו אחראי לכל נזק לרכוש או נפש אשר יגרם במהלך הטיול.
באחריות המשתתפים לנהוג לפי חוקי התעבורה וחוקי המדינה וכל חריגה מהם תהיה באחריותו הבלעדית. יש לדאוג לביטוח חובה וטסט לרכב בתוקף לפי חוקי המדינה. עדיף שיהיה גם ביטוח צד ג' עם שרותי דרך.
יודגש כי על המשתתפים (גם הנהגים וגם הנוסעים) חלה חובה לחגור חגורות בטיחות בעת נהיגה ברכב בכל עת ובכל מקום.

נתראה בשטח!!!
הנהלת המועדון.
סמל אישי של המשתמש
הנהלת פורום מועדון ה- CJ
Site Admin

Re: מסע שנתי 2014- ההכנות מתחילות!

הודעהעל ידי amil07 » ש' מרץ 15, 2014 6:16 pm

נרשם כמובן
עמיחי
סמל אישי של המשתמש
amil07
ג'יפאי חובב (< 25 הודעות)

הודעהעל ידי ירון69 » ש' מרץ 15, 2014 8:14 pm

מגיע+1
ירון69
ג'יפאי מתחיל (>25 הודעות)

הודעהעל ידי asafp » ש' מרץ 15, 2014 10:23 pm

מסלול מדהים!
אכן יקיר הדרום.
מתחיל להתכונן.
סמל אישי של המשתמש
asafp
ג'יפאי הכסף (< 500 הודעות)

הודעהעל ידי skipper » א' מרץ 16, 2014 11:49 pm

מעוניין להגיע בזוג
skipper

הודעהעל ידי lior » ב' מרץ 17, 2014 9:40 am

היי סקיפר.
ברוך הבא למועדון. אם יש לך CJ או סופה אז הגעת למקום הנכון :!:

ראשית, מאחר וזו ההודעה הראשונה שלך (למרות שנרשמת מזמן לאתר) אתה מוזמן להציג את עצמך- שם, סוג רכב (מאחר ואנחנו מועדון של רכבים ספציפיים ולא יודעים איזה רכב יש לך) וכו'. נשמח להכיר :wink:
שנית, אנא קרא היטב את כללי היציאה למפגשי המועדון זה חשוב מאוד, במיוחד למי שיוצא לראשונה עם המועדון. אנחנו מועדון חברים ולכן זה מאוד חשוב לנו.

נשמח לראות אותך.

ליאור.
סמל אישי של המשתמש
lior
מייסדי המועדון

הודעהעל ידי skipper » ב' מרץ 17, 2014 10:35 am

היי לכולם,
שמי אופיר ויש לי כבר הרבה שנים cj8 שמשתפר כל הזמן, פורק לחלוטין כבר פעמיים וטופל ברמת הבורג.
אני עוקב אחרי הפעילויות שלכם כבר כמה שנים ומתרגש להצטרף אליכם.
השטח לא זר לי ובנוסף אני רוכב על gs1200 adventure.
אשמח לשמוע יותר על הרגלי הציוד והאוכל שעליי להביא איתי .
skipper

הודעהעל ידי ערן המסוקס » ב' מרץ 17, 2014 10:49 pm

שלום אופיר.

נהוג בבוקר להתארגן ומי שרוצה ארוחת בוקר אז לאכול, לפני היציאה לדרך . במהלך היום יהיו עצירה או 2 לקפה ועצירה לארוחה קלה של חצי שעה עד שעה, תלוי בקצב ההתקדמות לאותו היום. הארוחה הגדולה תהיה כל ערב בחניית הלילה, שם אין לחץ של זמן ואפשר להתפנק. את האוכל, כל אחד מביא לעצמו בעקרון.

בקשר לציוד. יש להביא ציוד אישי כראות עיניך, וכמובן כל מה שרשום בכללי היציאה למועדון, ולפי המפרט של הטיול (לינת שטח).
סמל אישי של המשתמש
ערן המסוקס
סופר ג'יפאי (< 2000 הודעות)

הודעהעל ידי pazziboy » ג' מרץ 25, 2014 7:20 am

המסע מסתיים אצלי בבית, כך שללא ספק אני מגיע...
אני בודק אפשרות לינה באילת לחברי המועדון, כך שתהיה אפשרות למקלחת ומיטה נוחה יותר ממזרון באוהל...
מי שמעוניין בלינה, אנא עדכנו אותי כדי שאוכל להעריך כמות אנשים, ובהמשך אעדכן מחיר...
יגעת ומצאת תאמין!!!

פז
סמל אישי של המשתמש
pazziboy
ג'יפאי מתקדם (< 200 הודעות)

הודעהעל ידי נוני » ג' מרץ 25, 2014 5:51 pm

מגיע כמובן
אני וג'וניור.

נוני .

פז קח בחשבון 2 ללינה באילת.
אל תקח את עצמך ברצינות .קח את מה שאתה עושה ברצינות.
סמל אישי של המשתמש
נוני
חבר הנהלת המועדון

הודעהעל ידי עוזי משה » ג' מרץ 25, 2014 8:17 pm

נועה ועוזי משה מגיעים.
עוזי משה
ג'יפאי חובב (< 25 הודעות)

הודעהעל ידי ערן המסוקס » ג' מרץ 25, 2014 10:34 pm

אנחנו נהיה 2 או 3 ברכב ומעוניינים גם בלינה באילת
סמל אישי של המשתמש
ערן המסוקס

הודעהעל ידי ערן המסוקס » ד' מרץ 26, 2014 7:37 pm

חברה מקסימה וג'יפאית בעצמה, רק בלי ג'יפ, מאוד רוצה להצטרף למישהו בטיול הזה. היא באמת אחלה, אז אם מישהו מעוניין שיצור איתי או איתה קשר.

קישור לכרטיס שלה בפייסבוק:
https://www.facebook.com/shachevitz.tlyskbyz?fref=ts

תמונה

הייתי לוקח אותה בעצמי, אבל אני לא בטוח איך אדחוס אותה מאחור עם הציוד בג'יפ. אני בא עם אבאל'ה..
סמל אישי של המשתמש
ערן המסוקס

הודעהעל ידי asafp » ד' מרץ 26, 2014 8:34 pm

ערן המסוקס כתב:חברה מקסימה וג'יפאית בעצמה, רק בלי ג'יפ, מאוד רוצה להצטרף למישהו בטיול הזה. היא באמת אחלה, אז אם מישהו מעוניין שיצור איתי או איתה קשר.

קישור לכרטיס שלה בפייסבוק:
https://www.facebook.com/shachevitz.tlyskbyz?fref=ts

תמונה

הייתי לוקח אותה בעצמי, אבל אני לא בטוח איך אדחוס אותה מאחור עם הציוד בג'יפ. אני בא עם אבאל'ה..

אמממ....
תן את אבא וקח אותה.

בברכה, אסף
סמל אישי של המשתמש
asafp
ג'יפאי הכסף (< 500 הודעות)

הודעהעל ידי עדי צפתי » ש' מרץ 29, 2014 6:13 pm

אהלן
אני ורועי גם מתכננים להצטרף. :lagh:
עדי
עדי צפתי