על ידי lior » ב' פברואר 06, 2017 12:43 am
אין ספק שהיה מרגש מאוד.
כשפנה אלי רוני קזאמל לפני כחודשיים והעלה את הרעיון ואמרתי לו שזה אפשרי, בעדינות שמאפיינת אותו הוא הסתייג. אני לא חששתי לרגע בהתחלה וידעתי שאנחנו יכולים לעמוד במשימה. היו לי חששות במהלך הדרך אם נצליח להרים את זה, אבל כפי שאמרתי לכם אז ואני אומר גם היום- כשצריך אתם כולכם יודעים לבוא ולספק את הסחורה!
אז קודם כל אני רוצה להודות לכל אחד ואחת מכם על שאיפשרתם לנו לכבד את החללים ואת משפחתו של פאדי ז"ל. אני רוצה להודות לארז מזרחי שתכנן לנו את המסלול- כל הכבוד היה מעולה! לכל הקבוצות שלקחו חלק, כולל הפורשים של המועדון, קבוצת הקשישים והחברים מבית ג'אן. וכמובן להודות למי שעזר בהובלת הקבוצות: ארז מזרחי, פז, רון, ארז בן שהם ועידו וסרמן.
שנית אני רוצה להודות מאוד לעוזרים לי בשריטה שלי לאורך כל הדרך והם נוני, נועה ומוריס. תודה על העזרה ועל המאמצים, על הרעיונות, הארגון והתמיכה כשצריך. אני חושב שכל אחד מבין שיש כאן מידה מסויימת של התארגנות, אבל במבצע שכזה, שכולל התחייבות להעמיד כמות כזו של ג'יפים... וואו!! זה קשה שבעתיים במיוחד שאנחנו לא עוסקים בזה למחייתנו ובמקביל יש לנו משפחות ועבודה.
שלישית, אני ממש רוצה להודות לרוני ולמשפחת קזאמל על ההזמנה ועל כל הארגון, החשיבה, הארוח והכבוד הגדול שהם נתנו למועדון שלנו. אם אנחנו יכולים להלחם כתף אל כתף אז אנחנו גם יכולים לחלוק את השכול והכאב ולהנציח ביחד. התרגשתי מאוד מהפניה שלו ואני מתרגש הרבה יותר שהצלחנו לעמוד במה שהבטחנו כי אני יודע שזה חשוב מאוד למשפחה ולכל הכפר המדהים הזה.
בפן האישי, היה לי חשוב מאוד להגיע ולהשתתף. אני מאוד נהנתי למרות שהייתי עסוק ולא הספקתי להודות לכם ולתת יחס לכל אחד מכם כמו שצריך (מקווה שאתם מקבלים בהבנה).
לא קל להוביל שיירה שכזאת והייתי ממש מופתע מכך שהצלחנו להתקדם יחסית ללא עיכובים משמעותיים וזה הרבה בזכותכם. היו קצת תקלות ארגוניות קטנות שאני מאוד מקווה שלא פגמו לכם בהנאה, אבל בגדול אני חושב שעברנו את זה בהצלחה מרובה.
המסלול היה קצר אבל ממצה ופגע בול לצרכים שלנו למפגש הזה.
זאת פעם ראשונה שאני באנדרטה הזו ומעבר לכך שהיא עשויה בטוב טעם והיא אתר מרגש ונוגע ללב בפני עצמו, המקום מדהים וחובה להגיע לשם לכל מי שלא היה.
ושוב, אני מקווה מאוד שנהנתם.
ליאור.