המנהלים: lior, חבר הנהלת המועדון
lior כתב:נו אז מה נותר עוד להגיד?
יופי של מסלול, סכיני דימונה זה תמיד להיט, לא משנה כמה פעמים הייתי שם. מי זה הגאון שתכנן את המסלול הזה
יופי של מזג אויר.
תענוג של חברים.
היה פשוט כיף.
אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולהרים קטנה למשתתפים, שהיו קשובים לכל ההנחיות שלנו, ותודות לכך, הדברים באמת זרמו יחסית בכיף וכמעט ללא תקלות. שיתוף הפעולה שלכם, כשאתם מגיעים למפגש, הוא חשוב ביותר, ואני חושב שהפעם כל מי שהשתתף הרגיש בזה. זה תרם לנינוחות של הקבוצה, לזרימה של המפגש והתנועה, ולצחוקים ולדאחקות. אז תודה על שיתוף הפעולה. זה מקל על כולם ומעלה את ההנאה מהטיול לכל המשתתפים והמארגנים.
אני רוצה גם להודות לחבורת ה"מנהלת" או "המטבחון" (עוד לא החלטנו בדיוק איך לקרוא להם), שמסתבר שהתפקיד שלהם הוא סופר-חשוב לנו. אז תודה לגיא, ראיד, ערן ורון (למרות שלא יכל להגיע הפעם, הוא עזר מאחורי הקלעים). אתם צריכים להבין שהם חלק מניהול המפגשים, תורמים ועוזרים גם ברקע בלי שתדעו, כך שהערה או הארה מהם, במיוחד במהלך המפגש היא חשובה מאוד ואתם צריכים להתחשב בה כאילו היא הגיעה ממני או מנוני. אז תודה רבה, אתם עוזרים מאוד וחשובים מאוד.
תודות גם לשותפיי לדרך נוני ומוריס.
תודה לפז על ההובלה. גם זאת נקודה חשובה: אני לא סתם אומר שאתם מוזמנים לקחת יוזמה ולהיות פעילים, אני מתכוון לזה! פז רצה להוביל ובכיף קיבל את התפקיד ועשה זאת יפה מאוד.
אני מאוד נהנתי, ואני מקווה שנמשיך בדרך זו.
יש לנו עוד מפגש בקרוב, שכנראה יהיה מרובה משתתפים. זאת ההזדמנות של כולנו להוכיח לנו ולכולם שאפשר לטייל גם בקבוצות גדולות ולהנות.
ליאור.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 33 אורחים