מפגש 69- Take2: טיול של כיף קייצי סיכומים וחוויות.

מפגשים וארועים של המועדון

המנהלים: lior, חבר הנהלת המועדון

מפגש 69- Take2: טיול של כיף קייצי סיכומים וחוויות.

הודעהעל ידי ErezMiz70 » ש' יולי 13, 2013 8:37 pm

שרשור זה מסכם את מפגש 69- Take2.
לפרטים על המפגש עצמו כנסו לכאן: viewtopic.php?f=3&t=8518

ליאור.
-----------------------------------------------------------------------

טוב אנחנו כבר בבית ,הג'יפ פרוק, מכונת הכביסה עובדת ואנחנו אחרי מקלחות, אחת הפעמים הבודדות שאנחנו מגיעים לפני כולם ולא אחרי :) .
היה ממש כייף, בקטעים מסוימים קצת קצת איטי מהמתוכנן, שינוי בסיום המסלול 15 ג'יפים +- שוב 2 פנצ'רים לג'יפ אחד, מסלול קל שלדעתי היה יותר בינוני מקל והנאה גדולה לכולם.
תודה רבה לליאור ולכל החברים, אנחנו מאוד נהנינו ומחכים כבר לטיול המועדון הבא.

שבט אפרים .
סמל אישי של המשתמש
ErezMiz70
ג'יפאי מתקדם (< 200 הודעות)

Re: מפגש 69- Take2: טיול של כיף קייצי סיכומים וחוויות.

הודעהעל ידי lior » א' יולי 14, 2013 9:20 am

וואו!

טוב. היה מפגש לא רע בכלל לדעתי. אני נהנתי מאוד וגם הילדים. במיוחד מהכנרת בסוף :(:pirate )):Bow (:2thmb

אין ספק שקשה לטייל בצפון. יש הרבה חסימות ושינויים של שבילים. מבחינת ניווט והובלת הקבוצה זה מאוד קשה ומתיש אני חייב לציין. אני גם חושב שכל המשתתפים הרגישו את זה בעצירות בפיצולים ובניסיונות של עמיחי ושלי למצוא את הנתיבים המתאימים בכל פעם.
בשבילי (ואני מקווה שבשביל כל המשתתפים) היה אחלה מפגש. נהנתי מאוד. היה טיול רגוע מבחינת עבירות, נופים מדהימים, אתרים יפים. אפילו נקודת הלינה שנכפתה עלינו מכורך הנסיבות ונראתה לא מי-יודע-מה יצאה לא רעה בכלל. היה אחלה מזג אויר ביום שישי ובלילה היה פשוט תענוג. מזג אויר צפוני קריר ונעים.
ביום שבת המצב היה קצת שונה. מזג האויר התחיל להתחמם והסבלנות שלי ושל חלק מהמשתתפים מהעצירות בדרך כבר הלכה ופקעה. בשל כך כשהגענו לנחל ראש פינה, במקום לעלות למעלה ירדנו למטה דרך מטע הזייתים שבתחילת הנחל לכיוון ראש פינה ומשם המשכנו לכנרת לטבילה קסומה של אחר צהריים.

מבחינת עבירות, אני לא כ"כ מסכים עם ארז. הטיול היה ברמת עבירות קלה. היה מקטע של בולדרים במישור שכל מה שנדרש היה לשלב לראשון LOW ולדרדר אותו בסבלנות. לאחר מכן עליה של 3 מקטעים שלא ראיתי בה כל בעיה ועובדה שגם מי שלא נעול ולא בעל ניסיון גדול הצליח לעלות אותה ולא עם הרבה קושי. אה, כן... היתה גם ירידה שבראשון LOW לא היה כל קושי לרדת אותה.
פרט לכך בהחלט היה טיול שבילים נוח ורגוע.

מבחינת תקלות אז אני רוצה לציין קודם כל שיש סיבה לכך שאנחנו לא מאשרים לחברים חדשים להגיע לטיולים קשים ואני חושב שהמפגש הזה חיזק את הדעה שלנו לנושא והצדיק את ההתנהלות. לעיתים אנשים חושבים שאם יש להם קצת ניסיון בטיולים חד-יומיים סביב הבית או משהו בסגנון זה הופך את האוטו לכשיר למפגש קשה. אז זהו שלא....
ראינו את זה במספר הזדמנויות במפגש הזה ומבלי לתת דוגמאות אישיות כמובן, אני חושב שכל מי שהשתתף הבין זאת. לא כל ג'יפ שמצליח להניע ולעבור טיול קל בסביבה מסוגל לעבור מפגש של יומיים או שלושה בשבילים קופצניים בדרום, שלא לדבר על עבירות בינונית ובטח שלא מעבר לכך. את זה כל מי שקורא ולא השתתף במפגש צריך להבין ולהפנים ולקבל את הדרישה שלנו בנושא...

היו המון עצירות בדרך בגלל זחילות של אנשים שנבעו מכל מיני סיבות וזה היה קצת מבעס, וגם היו תקלות פה ושם כגון פנצ'רים, רכב לא מניע או קלצ' בעייתי. גם אילו דברים שמתגלים בקלות כשיוצאים למפגשים והג'יפ מטייל. ולכן כבר בנקודת המפגש ביקשתי מאנשים סבלנות. אמנם בעיקר בגלל ההתנהלות בצפון, אבל גם בגלל שזה מפגש שהגיעו בו לא מעט חברים חדשים שזו להם הפעם הראשונה איתנו בשטח. כמובן שיש את אילו שהגיעו עם רכבים מוכנים ומדוגמים וזה תמיד כיף לראות ולחוות!

באופן כללי וכפי שאמרתי, אני חושב שהיה מפגש מוצלח מאוד. אני בהחלט מקווה לראות את האנשים החדשים שהגיעו במפגשים הבאים ובכוחות מחוזקים (הכוונה לכוחות של הג'יפים למי שעוד לא הבין :wink: :mrgreen: ).

תמונות אנא שילחו אלי ל- [email protected] אם באופן ישיר או הכי טוב לכווץ ולשלוח באמצעות jumbomail.co.il או כל אמצעי אחר.
אופק- לפי המצלמות צריך לצאת סרט מדוגם, אז כולנו בציפיה, קח את זה בחשבון (:2thmb :D

זהו.
עבר לו עוד מפגש.
בקרוב נודיע על ארוע יום ההולדת של המועדון ולאחריו מפגש פתיחת העונה כמובן.

אז.... נתראה בשטח!

ליאור.
סמל אישי של המשתמש
lior
מייסדי המועדון

הודעהעל ידי bensy » א' יולי 14, 2013 10:19 am

היה כייף לטייל עם אנשים נהדרים .המסלול היה מצויין חבל שהייתי צריך ללכת לחפש פנצריה ביום השני . אבל זה באשמתי שבאתי עם צמיגים לא משהו .תודה רבה מאד לארז שהלווה לי את הגלגל ספר שלו . תודה רבה לכולם על העזרה .ואני מבטיח להגיע למפגש הבא ברמה אחרת של מוכנות .להתראות
בנצי פרי
[email protected]
סמל אישי של המשתמש
bensy

הודעהעל ידי ערן המסוקס » א' יולי 14, 2013 6:38 pm

היה אחלה מפגש, כרגיל. היה גם חם ומהביל.

היום הראשון קצת פחות זרם, אבל היום השני היה כיף גדול, בעיקר בגלל הזחילה האתגרית והמרתקת במערת עלמה והסיום הנפלא והשאנטי בכינרת. מכיוון שבאתי לטיול גמור מעייפות, היום השני, היה בדיוק מה שרציתי.

אבא שלי צילם המון תמונות, ושם בפייסבוק. צריך לדבר איתו שישלח לליאור שישים אותן פה.

תודה לליאור ועמיחי (עם הסדק בשלדה והנזילה מהצילפינג שגיליתי כשהסתכלתי), על ההובלה.
סמל אישי של המשתמש
ערן המסוקס
סופר ג'יפאי (< 2000 הודעות)

הודעהעל ידי lior » ב' יולי 15, 2013 4:36 pm

התחלתי לקבל תמונות- תודה לאופק על הזריזות!!

אני מחכה לעוד תמונות ממי שצילם (ערן, תדאג שמיקי יעביר תמונות בהקדם!) כדי לפרסם.
בנתיים העלתי דוגמית ממה ששלח לי אופק לפייסבוק של המועדון וכמובן את הכל העלתי לאלבום המועדון לעיונכם.

ליאור.
סמל אישי של המשתמש
lior
מייסדי המועדון

הודעהעל ידי lior » ג' יולי 16, 2013 7:31 am

העלתי לאלבום עוד תמונות ששלח אלי מיקי (אבא של ערן המסוקסס למי שעדיין לא מכיר).
גם אופק שלח אלי סרט שבקרוב יועלה לאתר.

תודה רבה לכל המצלמים!
אם יש עוד תמונות אתם מוזמנים כמובן.

ליאור.
סמל אישי של המשתמש
lior
מייסדי המועדון

הודעהעל ידי lior » ג' יולי 23, 2013 2:59 pm

העלתי את סרטו של חבר המועדון אופק מסיקה (OfekM) לערוץ היוטיוב שלנו.
אתם מוזמנים כמובן לראות ולפרגן לאופק על ההשקעה.

תודה רבה אופק!

ליאור.
סמל אישי של המשתמש
lior
מייסדי המועדון

הודעהעל ידי cj64 » ג' יולי 23, 2013 3:46 pm

כל הכבוד לצלם,צריך אותו לכל טיול!
גל
ג'יפ שלא רשום עליו jEEP זה לא גיפ!
סמל אישי של המשתמש
cj64
ג'יפאי פלטינום (< 3500 הודעות)

הודעהעל ידי ErezMiz70 » ד' יולי 24, 2013 1:02 pm

סרטון נהדר :) תודה אופק.
סמל אישי של המשתמש
ErezMiz70

חזור אל מפגשים וארועים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 27 אורחים