וואו!
טוב. היה מפגש לא רע בכלל לדעתי. אני נהנתי מאוד וגם הילדים. במיוחד מהכנרת בסוף
אין ספק שקשה לטייל בצפון. יש הרבה חסימות ושינויים של שבילים. מבחינת ניווט והובלת הקבוצה זה מאוד קשה ומתיש אני חייב לציין. אני גם חושב שכל המשתתפים הרגישו את זה בעצירות בפיצולים ובניסיונות של עמיחי ושלי למצוא את הנתיבים המתאימים בכל פעם.
בשבילי (ואני מקווה שבשביל כל המשתתפים) היה אחלה מפגש. נהנתי מאוד. היה טיול רגוע מבחינת עבירות, נופים מדהימים, אתרים יפים. אפילו נקודת הלינה שנכפתה עלינו מכורך הנסיבות ונראתה לא מי-יודע-מה יצאה לא רעה בכלל. היה אחלה מזג אויר ביום שישי ובלילה היה פשוט תענוג. מזג אויר צפוני קריר ונעים.
ביום שבת המצב היה קצת שונה. מזג האויר התחיל להתחמם והסבלנות שלי ושל חלק מהמשתתפים מהעצירות בדרך כבר הלכה ופקעה. בשל כך כשהגענו לנחל ראש פינה, במקום לעלות למעלה ירדנו למטה דרך מטע הזייתים שבתחילת הנחל לכיוון ראש פינה ומשם המשכנו לכנרת לטבילה קסומה של אחר צהריים.
מבחינת עבירות, אני לא כ"כ מסכים עם ארז. הטיול היה ברמת עבירות קלה. היה מקטע של בולדרים במישור שכל מה שנדרש היה לשלב לראשון LOW ולדרדר אותו בסבלנות. לאחר מכן עליה של 3 מקטעים שלא ראיתי בה כל בעיה ועובדה שגם מי שלא נעול ולא בעל ניסיון גדול הצליח לעלות אותה ולא עם הרבה קושי. אה, כן... היתה גם ירידה שבראשון LOW לא היה כל קושי לרדת אותה.
פרט לכך בהחלט היה טיול שבילים נוח ורגוע.
מבחינת תקלות אז אני רוצה לציין קודם כל שיש סיבה לכך שאנחנו לא מאשרים לחברים חדשים להגיע לטיולים קשים ואני חושב שהמפגש הזה חיזק את הדעה שלנו לנושא והצדיק את ההתנהלות.
לעיתים אנשים חושבים שאם יש להם קצת ניסיון בטיולים חד-יומיים סביב הבית או משהו בסגנון זה הופך את האוטו לכשיר למפגש קשה. אז זהו שלא....ראינו את זה במספר הזדמנויות במפגש הזה ומבלי לתת דוגמאות אישיות כמובן, אני חושב שכל מי שהשתתף הבין זאת.
לא כל ג'יפ שמצליח להניע ולעבור טיול קל בסביבה מסוגל לעבור מפגש של יומיים או שלושה בשבילים קופצניים בדרום, שלא לדבר על עבירות בינונית ובטח שלא מעבר לכך. את זה כל מי שקורא ולא השתתף במפגש צריך להבין ולהפנים ולקבל את הדרישה שלנו בנושא...
היו המון עצירות בדרך בגלל זחילות של אנשים שנבעו מכל מיני סיבות וזה היה קצת מבעס, וגם היו תקלות פה ושם כגון פנצ'רים, רכב לא מניע או קלצ' בעייתי.
גם אילו דברים שמתגלים בקלות כשיוצאים למפגשים והג'יפ מטייל. ולכן כבר בנקודת המפגש ביקשתי מאנשים סבלנות. אמנם בעיקר בגלל ההתנהלות בצפון, אבל גם בגלל שזה מפגש שהגיעו בו לא מעט חברים חדשים שזו להם הפעם הראשונה איתנו בשטח. כמובן שיש את אילו שהגיעו עם רכבים מוכנים ומדוגמים וזה תמיד כיף לראות ולחוות!
באופן כללי וכפי שאמרתי, אני חושב שהיה מפגש מוצלח מאוד. אני בהחלט מקווה לראות את האנשים החדשים שהגיעו במפגשים הבאים ובכוחות מחוזקים (הכוונה לכוחות של הג'יפים למי שעוד לא הבין
).
תמונות אנא שילחו אלי ל-
[email protected] אם באופן ישיר או הכי טוב לכווץ ולשלוח באמצעות jumbomail.co.il או כל אמצעי אחר.
אופק- לפי המצלמות צריך לצאת סרט מדוגם, אז כולנו בציפיה, קח את זה בחשבון
זהו.
עבר לו עוד מפגש.
בקרוב נודיע על ארוע יום ההולדת של המועדון ולאחריו מפגש פתיחת העונה כמובן.
אז.... נתראה בשטח!
ליאור.