שלום לכל החברים!
לא יאומן, אבל
מפגש 79 הסתיים לו.
היה מפגש מדהים ומלא ארועים.
היה הכל מהכל- עבירות, הרבה שטח, טכני וכמובן הרבה בשר וחבר'ה טובים.
נפגשנו ביום הראשון מוכנים ומזומנים. פרט לשניים שביטלו השתתפות ברגע האחרון כולם הגיעו מתוקתקים ומוכנים. התעכבנו 15 דקות עד שפתחו את החנות כדי שנוכל לקנות מים....
יצאנו 16 כלים למסלול יפה של נחל פרצים עליון. משם המשכנו כמעט כמתוכנן (עם קיצור ממש קטן) לנחל צין ועשינו אותו לאחר הפסקת צהרים קלה. את היום סיימנו בלינה קרוב לנקודה המתוכננת משום שהגענו כבר בחושך ולא יכולנו להכנס עד אליה. וזה אחרי שפקח ניסה לעזור לנו ולהוביל אותנו לנקודת לינה טובה, אבל לא הצליח למצוא אותה
בכל מקרה, מצאנו את הנקודה החליפית שחיפשנו, כבר היה חושך ומאוחר, אבל בסוף הסתדרנו.
- נקודת הלינה בלילה הראשון
את היום השני התחלנו בעצירת ארוחת בוקר בעץ הגדול שלפני מעלה עשוש. זה היה השקט שלפני הסערה.... כשהגענו למעלה עשוש ראינו את הסערה
המעלה במצב קשה, אבל כמובן שכולנו הצלחנו לעלות. לחלק היה קשה יותר ולחלק קשה פחות, אבל עשינו זאת!
משם המשכנו להפסקת צהרים והליכה במסלול הרגלי של נחל ברק. בשלב הזה עזבו אותנו מספר משתתפים ופרשו הביתה. לאחר שיצאנו והתעכבנו בתיקון בעיה באחד הכלים, החלטנו לעשות שינוי קל במסלול ולצאת במסלול אחר לכיוון נקודת לינה אחרת מהתוכנית, אבל עדיין קרובה ובמסלול. מסתבר שדוקא נקודת הלינה הזו היתה מעולה. החניון גדול ומרווח, היה צל עד 8 בבוקר וממש נוח להמשך המסלול.
- מעלה עשוש
יצאנו לדרך של היום השלישי. לאחר נסיעה קצרה עצרנו לארוחת בוקר והליכה וטיפוס בקניון עדה המדהים.
משם המשכנו כמתוכנן בדיוק לכיוון נחל עזר ונחל מעזר, נחל כרכום ועצירה להתרעננות בבארות עודד, מלווה בארוחת צהרים. לאחר מכן פרשו עוד מספר משתתפים ונשארנו רק 6 סיקסים לטפס בהצלחה מרובה את מעלה רמון שהולך ונהיה קשה מפעם לפעם.
שתינו כוס תה בסיום מעלה רמון כי חשבנו שסיימנו עוד מפגש מוצלח...
אבל הסתבר לאחר מכן שלא תם ועדיין לא נשלם
- קניון עדה- סולמות
- קניון עדה- מצוקים
- קניון עדה- החבר'ה נהנים
היה אחלה מסלול ומפגש מעולה.
אני רוצה להודות לערן המסוקסס על העזרה בתכנון ובהובלה.
תודה לכל המשתתפים שטרחו ודאגו.
תודה לכל החברים שהכינו את הכלים. לא סבלנו מהרבה תקלות. היה ממש טוב בקטע הזה, אז- שאפו
תמונות וסרטונים, אתם כבר יודעים- נא להעביר אלי בכל דרך אפשרית. המייל שלי הוא
[email protected]. (אפשר גם בדרופבוקס, מי שרוצה יכול לשלוח לי לינק ל-
[email protected]) וכמובן בכל דרך אחרת.
נתראה במפגשים הבאים.
ליאור.