אין מה לומר.
פשוט סוף הדרך.
הכיבוד המדהים, הפויקה, המיקום המושלם, הטיול לפני הארוע...
זה היה
"ה"אירוע של המועדון בכל 10 שנות קיומו, כולל כל ימי ההולדת הקודמים.
והארוע הזה לא היה יכול להתקיים בלי כל השותפים שלי לעניין שבתכלס עשו את כל העבודה בשטח. אז אני רוצה להודות לנוני, נועה ומוריס שעשו עבודת קודש והרימו ארוע מדהים בתקציב ממאוד מוגדר ונמוך כמו שיש לנו במועדון ולראיד שהכין לנו מסלול והוביל אותנו.מעבר לכל התודות, היה אירוע מדהים. אני נהנתי מאוד לראות חברים וותיקים שכבר הרבה זמן לא ראיתי ולא טיילתי אתם וחלקם ממש הפתיעו אותי שהגיעו ושהם עוקבים אחרי מה שקורה בפורום. ממש מרגש ומחמם את הלב שאנשים שומרים פינה חמה למועדון הצנוע שלנו.
ההיענות ליום ההולדת היתה גבוהה והגיעו להערכתי כ 20-25 ג'יפים לטיולון ועוד כמות לא מבוטלת של אנשים לאירוע עצמו.
הגיעו גם לא מעט חברים חדשים מכל הארץ וזה היה ממש מדהים לראות שאנשים מתחילים להשתלב ולעשות את הצעדים הראשונים במועדון. אני מקווה שכבר הבנתם שבמועדון הזה מקבלים אנשים ברוח טובה ובזרועות פתוחות וכשאנחנו אומרים שאתם מוזמנים לקחת חלק בארועים אז אנחנו מתכוונים לזה ומצפים לראות אתכם מגיעים.
השנה, גם בגלל חגיגות העשור למועדון החלטנו להעניק שי קטן וייחודי לכל מי שיעזור בקיום המועדון וכל מי שתרם קיבל פותחן בקבוקים לתלות על הקיר בבית במשרד או אפילו על האוטו. אם בכל הבלגן מישהו לא קיבל פותחן אז אנא קבלו את התנצלותנו מראש על הבלגן ואל תתביישו להגיד לי, אפילו בהודעה פרטית ואדאג להעביר לכם את הפותחן. עשינו את זה בשבילכם אז לא להתבייש!!
לאחר הארוע הזה וכפי שסיפרתי לכם בזמן הארוע, נפרסם בקרוב את מפגש תחילת העונה ואת המפגש שאחריו. זה הזמן להגיד שנשמח לקבל ממכם רעיונות לטיולים, מסלולים ובוודאי שנשמח אם תבחרו להוביל טיול שאתם הכנתם. אז אל תתביישו גם בעניין הזה. אני כאן ונוכל יחד לחשוב על המסלול, לשדרג ולהתאים לצרכים של המועדון.
אנא ממכם שילחו לי תמונות של האירוע כדי שנוכל לפרסם בפייסבוק וכאן באתר, כדי שמי שלא הגיע יאכל את הכובע
הולך להיות יופי של מפגש פתיחת עונה בחג השני של סוכות אז תתחילו להתכונן.
המפגש יפורסם בקרוב.
מקווה שנהנתם.
ליאור.