נתחיל דוקא מהסוף: גל, לפעמים יש דברים שאין טעם לצחוק עליהם. אילו היו דברים רציניים ואני רוצה גם לחזק אותם כי הם פשוט רציניים וכך צריך להתייחס אליהם.
אילן, אהבתי מאוד את מה שכתבת, ממש מילים בסלע!
מבחינת המפגש, אני חייב לומר שנהנתי מאוד. המסלול היה מצויין אפילו מעבר למה שחשבתי כשתיכננתי אותו. ציר המצלעות היה מאתגר כולו. כל ירידה, כל עליה שבדרך למעלה המצלעה נהיו טחונים ומאתגרים. ממש תענוג הרבה מעבר למה שחשבתי. לא היה לנו מנוח גם אחרי הירידה במעלה, כולל שיפועי צד, עליות ומטעמים...
ביום שישי היה יום נינוח ונפלא. פשוט היה תענוג. היה לנו זמן לחתוך למרפסת שבמאגורות נחש צמא לעצירת ארוחת בוקר, האנשים פשוט לא רצו להמשיך משם... היה ממש תענוג.
משם המשכנו בניחותא לארוחה קלה בראש מעלה נוח והמשכנו לציר של בקעת אבו-טריפה ולמרזבה.
במהלך הירידה במרזבה, התברר שאחד החברים פשוט שתה לשוכרה וככה נהג תוך כדי סיכון עצמו והסובבים אותו (כולל את מי שכיוון אותו במרזבה). זה ממש לא מקובל ודיברתי איתו על כך לאחר מכן. הוא מאוד מתנצל ומבין את חומרת המעשה.
דבר כזה ממש לא מקובל, לא היה ולא יהיה במפגשים של המועדון. הגיעו ילדים (שהיו מזועזעים מזה) ומשפחות. ממש לא לעניין.
לאחר ירידת המרזבה המשכנו לחוות האנטילופות. המקום מסודר וממש תענוג. נקי ומדוגם (רק יש שם בעיה- אין מים חמים לתימנים
).
במהלך הלילה, שמעתי מאנשים, שהיו מי שנכנסו לישון באוטו וכמובן הניעו את האוטו מבלי להתחשב בשאר הלנים במתחם (המתחם היה דיי מלא באנשים, רק לא הרגישו זאת כי המקום גדול). להבא, חברים, תניעו ותיסעו עם האוטו למקום מרוחק במתחם יש מספיק מקום כדי להתרחק ולא להפריע. תתחשבו באנשים אחרים!
למחרת התחלנו בתנועה לכיוון ציר המצלעות. היו מספר תקלות שעיכבו אותנו, אבל הגענו לציר המצלעות לקראת צהרים. אחרי שמצאתי מקום מצומצם לעצירת אוכל (היינו 15 כלים, זה לא פשוט) ביקשתי בכל לשון של בקשה להחנות את הרכבים בצידי השביל ולהשאיר מקום למעבר באמצע כדי שאם יבוא מישהו שירצה לעבור הוא יוכל. כמובן שהיה כוכב קבוע שהחליט, למרות בקשתי הספציפית, בכל לשון של בקשה, להחנות את הרכב בנפרד מהקבוצה ומחוץ לשביל ועוד התווכח איתי כי זה תקין והוא לא מבין מה הבעיה!! חברים, כולנו באנו להנות. גם אני. וממש, ממש לא בא לי להתווכח עם אנשים. כשמבקשים- תעשו. זה לא כאילו היתה בקשה מוגזמת...
כשהגענו למעלה המצלעות גילינו שיש קבוצה באמצע תהליכי עליה וחיכינו לא מעט זמן עד שיסיימו ונוכל לרדת. את הירידה סיימנו כבר בחושך ומשם המשכנו לכיוון נקודת סיום.
בגדול ולמרות כל התקלות (גם ברכבים וגם בהתנהגות) היה מפגש יפה מאוד. המסלול, מזג האויר וכמובן האנשים שהגיעו עושים את המפגש.
אני ממש לא חושב כמו רון שצריך למחוק את המפגש, לא צריך להגזים (דרך אגב רון, אני מקווה שלא נשבר לך משהו רציני באוטו, הרי פרשת בתחילת היום השני בגלל רעשים בטרנספר). גם אם היו תקלות, נבהיר מה לא היה בסדר ואת זה נדאג לתקן.
מי שלא מתאים לו ליישר קו עם קודי ההתנהגות וההתנהלות שלנו במועדון לא חייב להגיע. הסתדרנו ככה 10 שנים, אין שום סיבה לשנות זאת. אנחנו יוצאים כחברים עם קוד התנהגות מסויים וזה חלק ממה שעושה אותנו למועדון שכזה. זה לא ישתנה אז קבלו את זה.
נקודה נוספת- היו כמה חברים שרשמו שמגיעים ולא הגיעו. אין בעיה עם זה שלא מגיעים, אבל מן הראוי להודיע שמבטלים. אני מגיע למפגש עם רשימה של מי שאמור להגיע. יכול להיות שמישהו מבטל ואנחנו ממשיכים לחכות וחוששים שאולי קרה משהו בדרך או שזה סתם מעכב אותנו להבין שהוא לא מגיע.
אנשים! אנחנו מועדון של חברים. אף אחד לא גננת ולא חייב משהו למישהו. אני בטוח שאם הייתם משלמים על היציאה לטיול אז הייתם דואגים ליידע כדי שלא יחייבו אתכם בתשלום. קחו זאת לתשומת לבכם.
יאללה, קחו הכל בקלות. יהיו עוד מפגשים.
יש לי תמונות שלי ושל ארז ואני מחכה לעוד תמונות \ סרטונים ממכם. אנא שילחו לי.
ליאור.