הסתיים מפגש פתיחת עונת הטיולים- סוכות 2017. ושרשור זה מסכם אותו.
מי שמעוניין לקרוא על ההתארגנות והמסלול, מוזמן לקרוא כאן:
viewtopic.php?f=3&t=11227---------------------------------------
היה מפגש מדהים בן 3 ימים שעברו לי כל כך מהר שזה פשוט לא מתקבל על הדעת!
נפגשנו כולנו בזמן, ביום הראשון של המפגש ומסתבר שאנחנו 22 כלים ועלינו ל-23 כלים לאחר שהצטרף באיחור אופנתי קל- עידן הקרוואן (יופי עידן- דרך טובה להגיע למפגש הראשון שלך עם המועדון
).
יצאנו ליום הראשון שכלל את מעלה עשוש וצירי נסיעה קלים יחסית. מאחר והיינו כזאת כמות של כלים, היינו בטוחים שנתקע בעשוש כמה שעות טובות. למרבה הפלא ולמרות המראה המאיים של המעלה, עלינו בלי שום דרמות את המעלה (חוץ מ-3 שהחליטו לוותר ועקפו את המעלה). המשכנו את המסלול כמתוכנן ושוב, בזכות העליה הזריזה של המעלה והעובדה שלא היו איחורים המוניים שעיכבו אותנו, הגענו באופן דיי זריז לאזור נקודת הלינה. בשל כך, עצרנו לארוחת צהרים טובה שלאחריה המשכנו לנקודת הלינה המדהימה שלנו. אין ספק שזו אחת מהנקודות היותר יפות של הטיול ואני מאוד מקווה שנשוב לשם בהמשך.
את היום השני התחלנו מעט באיחור ואז הסתבר שהיתה בסוף השיירה תקלה טכנית אשר אילצה את שלומי להפרד מאיתנו בתחילת היום ואת החבורה שבסוף השיירה להזדנב מאחור. אבל המשכנו את המסלול באזור המדהים והמיוחד כל כך של תלם עשת ועמק הדממה ועד ל"ארמון" שהוא אתר קטן ומאוד יפה. לאחר הפסקה קצרה המשכנו בדרכנו ואז הסתבר שיש עוד תקלה והחבר'ה שהתעכבו מהבוקר המשיכו את העיכוב עד סוף היום וחבל משום שאנחנו המשכנו לטיול רגלי בקניון ורדית היפה והמאתגר, כולל ארוחת צהרים מפוארת.
בשל עיכובים שהיו לנו, החלטנו שלא להמשיך לקניון עדה, אלא לסיים את היום בשעות אחר הצהרים המאוחרות והתמקמנו ללינה בחניון בנחל פארן\ציחור. בשלב הזה פרשו עוד שני ג'יפים.
היה ערב מאוד מהנה, בשעה טובה החברים שהתעכבו כל היום עם תקלות חברו אלינו והרמנו ארוחת ערב כמו שצריך.
את היום השלישי התחלנו בשעה מוקדמת יחסית ובשעה טובה, החברים תפסו קצב והקבוצה התחילה לזרום יפה. עצרנו בקניון עדה לארוחת בוקר והליכה רגלית מהנה בקניון היפה הזה. לאחר הארוחה פרשו עוד שניים ואנחנו המשכנו לנחל ציה ולאחר מכן לנחל ערוד, בארות עודד ויציאה דרך נחל נקרות חזרה לכביש 40. למרות תקלה גדולה שהיתה לנו בנחל ערוד, הצלחנו לסיים את המסלול כמו שצריך ויחד עם הכל היה מאוד מהנה.
היתה שיירה גדולה מאוד וקצת קשה לניהול, אבל נוני, מוריס והסרס"פ אמא-אווזה גיא עזרו מאוד מאוד ועל זה אני מודה להם מכל הלב.
עם הכל, היה מפגש מאוד מהנה ומיוחד, לטעמי- ממש כמו שמפגש פתיחת עונה צריך להיות. השאיר הרבה טעם של עוד (לפחות אצלי).
היו המון ילדים ולשם שינוי- לא מעט נשים, מה שתמיד מוסיף לחוויה.
כל מה שנותר לי הוא לקוות שכל המשתתפים נהנו גם הם ו.... להתחיל לתכנן את המפגש הבא.
תודה לכל המשתתפים.
תמונות וסרטונים- נא להעביר אלי בהקדם. קיבלתי כבר תמונות של מיקי, וכמובן שאשמח לקבל עוד.
ליאור והילדים.