על ידי lior » ב' דצמבר 11, 2017 10:48 pm
ארז, אני מבין את מה שאתה אומר.
יחד עם זאת, חוץ ממפגש כמו פתיחת עונה או מסע שנתי שבאמת יש לנו 3 ימים רגועים ומלאים בזמן ואור יום (וגם אז אני לא בטוח שזה קורה), מתי פעם אחרונה שחיכנו שעה וחצי למאחרים???
מדובר בימים הקצרים ביותר בשנה (לא רק קצרים כי זה חורף) ואנחנו לא מעוניינים להגיע לנקודת לינה מאוחר, שלא לדבר על מצב שבו יהיה גשום ונצטרך למצוא פתרונות אחרים הכוללים יציאה מהשטח והגעה ללינה.
גם אם אנחנו לא עומדים עם מד קילומטרים ומודדים איתו את הצלחת המפגש, עדיין ישנם מקומות שאנחנו מתכננים לעבור בהם ויהיה פקשוש גדול אם לא נצליח ולכן אנחנו מנסים למקסם, מה עוד שיש לנו כאן, באופן ספציפי, תוכנית לביצוע עוד לפני שאנחנו נכנסים לשטח עם הג'יפים בכלל.
לגבי שעת ההגעה- ברור שאין הכוונה היא שמי שיקפיד ויגיע בזמן יאלץ לחכות. אני ממש לא מתכוון לחכות וכתבתי את זה באופן מפורש יותר מפעם אחת. מי שיאחר יאלץ לפגוש אותנו בהמשך.
מה שאני מנסה לומר זה שאנחנו לא קובעים את זה באופן שרירותי וגחמתי גם אם לעיתים זה נראה כך. מאחר ואנחנו יוצאים לרוב קבוצה דיי גדולה שמתקבצת מכל הארץ במיוחד למפגשים שלנו ויש גם ארגון וחשיבה מאחורי זה אז קו המחשבה מעט שונה מטיול של כמה חברים שיוצאים יחדיו.
כמו שאתה יודע, יש לנו לא מעט ניסיון עם המפגשים הללו ועם בלת"מים והתנהלות במהלך המפגש, ורוב הכתוב בהנחיות המפגש נובע מהניסיון הזה, וכך גם שעת המפגש.
ובאמת אני מנצל את ההזדמנות לחזור ולומר שמי שיאחר יאלץ לפגוש אותנו בהמשך הדרך. אני ממש לא מתכוון לחכות למאחרים. גם אני מגיע לשם אחרי נסיעה של מעל שעתיים.
ליאור.