טוב, וואו!
היה אחד "ה"מפגשים. למרות התחלה קשה בהתארגנות למפגש, אני יצאתי עם קבוצת DANA והיה לי מפגש מאוד מהנה, למרות תקלות שרדפו אותי
התחלנו את המפגש במרזבה, שהוכיחה לנו שוב שהיא עומדת יפה בסטנדרטים, ומהווה מעלה אתגרי ביותר, בעיקר בגלל המבנה שלו. חלק מהרכבים עלו בלי בעיות מיוחדות וחלק נזקקו לעזרה קלה.
התאפסנו על הדרך הנכונה לעשות את זה (כפי שעשינו במפגש לפני כמה שנים) וכל רכב שהעברנו המתין באמצע המעלה לרכב שאחריו על מנת לגרור אותו במידה ויזדקק.
לקח הרבה מאוד זמן להעביר 15 כלים, אבל הצלחנו בסופו של דבר, כולל שני מאותגרים שהחליטו לעלות מהצד של המעלה
בעודנו מתמודדים עם המעלה, כבר לקראת הסוף, חברו אלינו החבר'ה מקבוצת AMC שבאו לראות מה המצב, ולאחר שסיימנו עם המרזבה נסענו לנקודת הלינה.
בדרך החליט צנטר בולט אחורי אצלי להחזיר נשמתו לבורא והאוטו התחיל לנסוע על הצד
. לא אמרנו נואש ומיד יניב, ראיד, הפיטוסים, גיא ולאחר מזה גם סעדי שהגיע עם משלוח מהקבוצה שהתארגנה כבר בחניון, עצרו לעזור ואילתרנו בורג חדש, ועשינו תיקון כמעט מושלם. אז תודה רבה לעוזרים... במקביל, רון והחבר'ה דאגו לשני הבנים שלי שנסעו אתם לאכול, ואחד נשאר איתי לעזור.
הגעתי ללינה ואחרי האוכל כבר נשפכתי סופית ופרשנו לישון.
ביום השני היה מסלול רגוע ומהנה, פשוט תענוג. מזג אויר מושלם, חבר'ה שאין כדוגמתם... מה צריך עוד?! אפילו שהיו פה ושם תקלות, הכל היה ממש בכיף, שלא לדבר על נקודת ההרים במרפסת של מעלה נוח!
על מעלה רמון ויתרתי בגלל הבעיות בקפיצים והבולמים, אבל עליתי למעלה לחכות לחבר'ה עם כוס תה חם לשיחת סיכום.
בשורה תחתונה, חזרתי עייף-גמור, אבל עם חוויות כאלה, את מי זה מעניין
היה לי ולילדים פשוט כיף ותענוג שלא היה כבר מזמן.
צילמתי כמה תמונות וקיבלתי גם ממיקי תמונות וסרטונים, אז אנא- העבירו לי בכל דרך שנראית לכם את מה שיש לכם,
כולל מקבוצת AMC!!
ואפרופו קבוצת AMC, אנא ספרו לנו על החוויות שלכם, וכמובן לא לשכוח תמונות וסרטונים! אנחנו רוצים לדעת ולראות.
ליאור.