bensy כתב:היה כייף מאד טיול רגוע וכייפי .אבל מסלול קל זה לא היה .הייתה גם עבירות ומכשולים ולדעתי חוץ מהמרזבה שני המסלולים היו באותה דרגת קושי .בכל מקרה אני מאד נהנתי .תודה רבה לארז שתיכנן והוביל .להתראות ומחכים לטיול הבא
אני לא מבין איך הגעת למסקנה שהמסלול קשה וששני המסלולים דומים
תן לי להזכיר לך איזה מסלולים כבר עשית איתנו בעבר....
ראשית, מעבר למרזבה, קבוצת DANA עשתה גם את מעלה רמון. שנית, מעלה נוח (אותו עשינו אין ספור פעמים במועדון) אינו נחשב למעלה קשה, וכך גם בקעת אבו-טריפה. אם זה נחשב קשה אז יש הרבה מאוד הבדל בתפישה של רמת הקושי.
בכל מקרה, אני מאמין שמצב של שני מסלולים לא יחזור בכל טיול, ובטח שלא נפתח לדיון כל מפגש להיכן נצא ומה רמת הקושי, על גבי הפורום. אם למישהו יש הצעה או רעיון למסלול, אז מאוד אשמח אם הוא יעביר לי קובץ מסלול כדי שאוכל לעבור, לתקן ולאשר, ועוד יותר אשמח אם הוא גם יוביל אותו. מאז תחילת המפגשים של המועדון אנחנו מעודדים זאת ובהחלט אשמח לכך.
מעבר לכך שאנו מציינים את רמת הקושי, אנחנו גם מפרטים מה יש במסלול באופן דיי מדוייק, וכל אחד מוזמן להחליט האם מתאים לו להצטרף או לא. מאוד קשה לקלוע למה שמתאים לכל אחד מאיתנו, הן מבחינת תאריך המפגש והן מבחינת אופי המפגש, ולכן תמיד קיימת האופציה לדלג למפגש הבא או ליזום טיול בפורום טיולים.
ליאור.